Miért nem ismeri fel a gépem a monitort?
Figyelt kérdés
Sziasztok! A problémàm az lenne, hogy hdmi kàbellel van ràkötve a monitor a szàmitògépre, és egyszerűen nem ismeri fel, eddig tökéletes volt, mostanàban kezdte el ezt csinàlni, de ha pròbàlgatom, nagyon ritkàn felismeri nagy nehezen, a monitornak semmi baja, màs gépen tökéletesen működik, ugyanigy a gép is más monitorral, mi lehet a probléma? Vàlaszokat köszönöm!2023. dec. 11. 19:01
1/4 anonim válasza:
Gondolom a videokártya tönkrement. Nekem is pont ezt csinálta, most van szervízben.
2/4 A kérdező kommentje:
Én is arra gondoltam, ez miatt elvittem szervizbe, ott tökéletesen működött, többször lett pròbàlva, nàlam viszont nem, és ugyanugy hdmi-vel lett ott is pròbàlva, ezért nem értem mi lehet.
2023. dec. 11. 20:56
4/4 A kérdező kommentje:
Csak Hdmi-DVi-al pròbàltam, ùgy sem működött.
2023. dec. 11. 22:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!