Sziasztok! Tapasztalatokra lennék kíváncsi, hogy valaki vásárolt e már helyi PC boltban úgy gamer PC-t hogy ott összeválogatták, majd össze is rakták neki. Azért nem szeretnék online venni mert félek hogy összeszerelve sérül szállitás közben, darabokban pedig nem tudom összerakni sosem volt Pc-m és nem is ismerek senkit aki értene hozzá. A kérdés inkább arra irányulna, hogy az ilyen kisebb boltok hogyan állnak a garancia kérdéshez. Szoktam ügyeskedni vagy meg lehet bennük bízni? Illetve a garancia az bolthoz szokott szólni? Értem ezalatt azt, hogyha megszűnik a bolt, én garancia nélkül maradok?? Köszönöm mindenkinek!
Mint az élet minden területén itt is vannak jók és kóklerek is.
Csak van a közelben bolt és vásárolt ott ismerős, Google-ön is vannak értékelések.
Az alkatrészekre van garancia természetesen. És mivel ők rakják össze az ő felelősségük, hogy az működjön is.
Nem egy agysebészet PC-t összerakni én is szoktam ilyen esetekben mint a tied, mindig működni szoktak, pedig nem ez a tanult szakmám, csak érdekel a téma.
2023. dec. 10. 10:03
2/8 A kérdező kommentje:
#1 a bolt 2004 óta van nyitva, 4,4 a Google értékelés. Én azért félek összerakni, mert félek hogy tegyük fel valamit rosszul dugok össze, és rövidre zárom, rosszul pasztázok vagy bármi…amit kinéztem magamnak nagyjából 760.000ft lesz, és nagyon nem örülnék ha kuka lenne miattam.
2023. dec. 10. 10:13
3/8 anonim válasza:
Nem is gondoltam, hogy rakd össze. És ez drága "kísérletezni", de jó működő gépet kis gyakorlattal bárki összerak. Egy ilyen boltban megvan ez, 20 éve működnek és ahhoz elégedett vevők kellenek.
2023. dec. 10. 10:42
4/8 anonim válasza:
Ha tényleg 760.000 forintért raksz össze gépet, akkor személyes átvétellel kérjed. Összerakják és te személyesen taxival vagy ismerőssel elhozod. Én a PCX-et tudom ajánlani, vagy 10 éve vásárlok tőlük PC alkatrészt, semmi gond nem volt még náluk.
2023. dec. 10. 16:47
5/8 A kérdező kommentje:
#4 igen tényleg annyi.
Asus Tuf B650M-Plus Wifi
Ryzen 7 7800x3D
32gb Kingston Fury Beast 6000mhz CL36
Asus Tuf Radeon Rx7800xt
Seasonic Focus Gx 850W
Nzxt H7 Flow White
Arctic Liquid Freezer II 360
2db 120mm ventilátor
Jonsbo videokártya tartó
Kingston 1tb KC3000 m.2 ssd
Eredeti Win10 driverezve és Bios frissítve és összeszerelve
Így kaptam ajánlatot 760.000ft-ra. Szabolcs megyei vagyok, nem Pest környéki. Ha arrafelé laknék nem is lenne kérdés. De sajnos nem így van
2023. dec. 10. 17:09
6/8 anonim válasza:
Azért egy retúr vonatjegyen elgondolkodnék, ekkora összegnél rászánnék 1 napot, hogy hazahozzam személyesen.
2023. dec. 10. 17:14
7/8 anonim válasza:
Azért az penge konfig lesz😉 Picit irigy vagyok.
2023. dec. 12. 11:21
8/8 A kérdező kommentje:
1 év túlórázások sora és nagyon sok mindenből kimaradás volt az ára hogy meglegyen rá a keret. :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!