Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ez a kártya jó?

Ez a kártya jó?

Figyelt kérdés

[link]

Arra gondolok hogy mennyire melegszik milyen a minősége

2023. dec. 9. 11:54
 1/8 anonim ***** válasza:
21%
Régebben még a Polaris időszakban volt tapasztalatom XFX kártyákkal, elég vegyes volt a tapasztalat, nem tudom, hogy azóta ez javult vagy rosszabbodott, de akkor azért elég sok gond volt velük.
2023. dec. 9. 11:55
 2/8 anonim ***** válasza:
83%

Nincs az XFX-szel semmi gond.

A Polaris meg 6 éve volt, milyen gyorsan megy az idő...

2023. dec. 9. 12:25
 3/8 anonim ***** válasza:

XFX ex-bányász RX580 volt egy fél évig nyúzva nálunk (az pont Polaris) az ég világon semmi baja nem volt, azóta is megy.

Ha lehet Sapphire-t veszek, de azaz én "becsípődésem".

2023. dec. 11. 09:26
 4/8 anonim ***** válasza:

Nálam hány meg hány xfx retek ment tönkre újabbak és régebbiek egyaránt,

amikor hibás kártyát kerestem hardver aprón akkor sose volt olyan hogy ne lett volna 4-5db xfx kártya.Arról nem is beszélve hogy olyan kártyákat is piacra dobtak régebben amik még a gyári referencia modelltől is gyengébbek voltak, kevesebb shader,alacsonyabb gpu órajel stb az anyag használatra meg had ne térjek ki ezek után képzelheted milyen volt.Én hanyagolnám ezt a márkát zotac,palit,biostar és társaival együtt.

2023. dec. 11. 20:20
 5/8 anonim ***** válasza:

Az te vagy, sokan meg a Gigabyte-tal járták meg.

Nem reprezentatív, hogy pár db hibásból vonsz le következtetést amikor ezekből is rengeteg legördül a gyárból...

2023. dec. 11. 20:55
 6/8 anonim ***** válasza:

#5! A kérdező véleményt kért a márkáról, és én leírtam az enyémet, pont.

Illetve leírom még egyszer, hardver aprón is rengeteg hibás xfx-el találkoztam és már jó pár éve látogatom az oldalt, szóval nem csak én jártam pórul ezekkel az csoda bogarakkal.Talán érdemes lenne figyelembe venned a meghibásodási arányokat is egyes a gyártóknál igen csak pislognál hat látnád mekkora a különbség a Gigabyte és xfx között szóval ennyit erről.

2023. dec. 11. 21:13
 7/8 A kérdező kommentje:
Tehát akkor ne vegyék XFX kártyát?
2023. dec. 12. 10:50
 8/8 anonim ***** válasza:

Vedd nyugodtan, nem lesz vele semmi gond.

Mindegyik gyártóról lehet rossz tapasztalat, ilyen alapon egyiket sem szabadna megvenni...

2023. dec. 12. 11:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!