Ez a kártya jó?
Nincs az XFX-szel semmi gond.
A Polaris meg 6 éve volt, milyen gyorsan megy az idő...
XFX ex-bányász RX580 volt egy fél évig nyúzva nálunk (az pont Polaris) az ég világon semmi baja nem volt, azóta is megy.
Ha lehet Sapphire-t veszek, de azaz én "becsípődésem".
Nálam hány meg hány xfx retek ment tönkre újabbak és régebbiek egyaránt,
amikor hibás kártyát kerestem hardver aprón akkor sose volt olyan hogy ne lett volna 4-5db xfx kártya.Arról nem is beszélve hogy olyan kártyákat is piacra dobtak régebben amik még a gyári referencia modelltől is gyengébbek voltak, kevesebb shader,alacsonyabb gpu órajel stb az anyag használatra meg had ne térjek ki ezek után képzelheted milyen volt.Én hanyagolnám ezt a márkát zotac,palit,biostar és társaival együtt.
Az te vagy, sokan meg a Gigabyte-tal járták meg.
Nem reprezentatív, hogy pár db hibásból vonsz le következtetést amikor ezekből is rengeteg legördül a gyárból...
#5! A kérdező véleményt kért a márkáról, és én leírtam az enyémet, pont.
Illetve leírom még egyszer, hardver aprón is rengeteg hibás xfx-el találkoztam és már jó pár éve látogatom az oldalt, szóval nem csak én jártam pórul ezekkel az csoda bogarakkal.Talán érdemes lenne figyelembe venned a meghibásodási arányokat is egyes a gyártóknál igen csak pislognál hat látnád mekkora a különbség a Gigabyte és xfx között szóval ennyit erről.
Vedd nyugodtan, nem lesz vele semmi gond.
Mindegyik gyártóról lehet rossz tapasztalat, ilyen alapon egyiket sem szabadna megvenni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!