Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Lett egy Asus Vega 64es...

Lett egy Asus Vega 64es videókártyám de crashelnek a játékok és kék halált is kaptam. Valami ötlet?

Figyelt kérdés
Próbáltam több driverrel is (a legujabb eddig a legstabilabb)de folyamatosan crashelnek a játékok illetve programok (discord). Próbáltam már több profilt illetve próbáltam állitgatni de hiába. R6 szépen futott amig el nem inditottam a discordot utánna egyből crashelt, többi játék meg fatal errort kap. Van mellette egy Rx 580am igy ha nincs megoldás maradok annál de örülnék ha megtudnám oldani ezt a problémát

2023. dec. 6. 22:43
 1/7 anonim ***** válasza:
60%
Milyen tápod van?
2023. dec. 6. 23:11
 2/7 A kérdező kommentje:
chieftec iarena 600w
2023. dec. 6. 23:36
 3/7 anonim ***** válasza:
Hőmérsékletek milyenek?
2023. dec. 7. 01:22
 4/7 anonim ***** válasza:
50%

Na abban rejlik a probléma nagy esélyes, mert a Vega 64-nek mèg 600W elég ha éppen is de bármilyen cpu mellett. De a Chieftec Iarena az Tier E-F besorolású vagyis nem biztos, hogy tud valóban 600W-t sem.

Nézd meg a psu tier list oldalakat és válogass Tier A és C között akár használt piacon is. Újonnan pedig ezeket a modelleket tudnám ajánlani bár az 500-550W lehet kakukk tojás mert az nem biztos, hogy minden esetben elég ennek az energiazabáló Vega 64-nek!

[link]

[link]

[link]

[link]

2023. dec. 7. 01:25
 5/7 A kérdező kommentje:
Hőmérséklet az olyan 50-60°C között volt
2023. dec. 7. 06:46
 6/7 A kérdező kommentje:
Tápokat néztem már és egy fsp hydro G 750W-ot néztem ki. De elvileg elégnek kéne lennie a 600Wnak is
2023. dec. 7. 06:48
 7/7 anonim ***** válasza:
Igen elég lenne ha nem egy hulladék 600w-sből lenne mellette.
2023. dec. 7. 12:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!