Kicseréli a media markt a fejhallgatómat?
#4 es voltam, és annak a nyomoréknak, aki "Nem Hasznos"-t nyomott, íme a rendelet erre vonatkozó része (de te gyűjtsed az összes dobozt, amíg élsz):
270/2020. (VI. 12.) Korm. rendelet
az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó kötelező jótállásról szóló 151/2003. (IX. 22.) Korm. rendelet, valamint az egyes javító-karbantartó szolgáltatásokra vonatkozó kötelező jótállásról szóló 249/2004. (VIII. 27.) Korm. rendelet módosításáról
3. § Az R. 4. § (1) bekezdése helyébe a következő rendelkezés lép:
„(1) A jótállásból eredő jogok – a (3) bekezdésben foglalt kivétellel – a jótállási jeggyel érvényesíthetőek, amelynek nem tehető feltételévé a fogyasztási cikk felbontott csomagolásának a fogyasztó általi visszaszolgáltatása.”
A garancia nem vonatkozik mehanikai sérülésre.
Pl ha elszakadt a vezeték (is).
"annak a nyomoréknak" ugyan nem én voltam, de minek felhúznod magas mások miatt...?
Itt a gyk-n vannak furcsa értékelések. Néha azt sejtem maga kérdező nyomogat, csípőből minden leértékelve.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!