Melyik processzor hajt ki egy 7900 XTX kártyát? Ami már elég, de nem túlzás?
Értem ezalatt, hogy megnéztem jópár tesztet és olyan érdekességeket látok hogy ihaj.
Lényegében rengeteg konfigurációnál a proci van túllőve a célon.
Több tesztben i9-ekkel meg i7 14700-zal rakják párba ezt a kártyát.
De miért? Ha csak ezek tudják kihajtani, akkor mi hajtja ki az rtx 4090et? Ami masfélszer erősebb kártya nagyjából. Ugyanezek. Akkor most ez mi?
Nem értem ezeket a dolgokat... a 4070 ti-hoz is olyan processzort ajánlanak amit az erősebb kártyákhoz is.
Valaki vilagosítson fel.
A tesztekben fizetett/hivatásos YouTuber-ek mindig valami über konfiggal villognak.
i9/R9 procit nem vennék játékra felesleg.
Ehhez egy R7 7800x3D-t vennék "olcsó" és jó. Intelből, hát talán egy 14700k-t, de azért az drága cucc, mert akkor Z lap, meg rendes hűtő, na meg a proci is drágább.
Kösz mindenki!
Én is egy R7 7800x3dvel szemezek, a fenti hozzászólások alapján meg pláne... mivel jelenleg full hd a monitorom és nekem egyelőre teljesen megfelel.
Mindig Inteles voltam egyébként, de az amd most sokkal jobban meggyőzött és nem csak a teljesítménye hanem az ára alapján is.
Kártya ügyben még van dilemma, de a proci eldőlni látszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!