Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Melyik processzor hajt ki egy...

Melyik processzor hajt ki egy 7900 XTX kártyát? Ami már elég, de nem túlzás?

Figyelt kérdés

Értem ezalatt, hogy megnéztem jópár tesztet és olyan érdekességeket látok hogy ihaj.

Lényegében rengeteg konfigurációnál a proci van túllőve a célon.

Több tesztben i9-ekkel meg i7 14700-zal rakják párba ezt a kártyát.

De miért? Ha csak ezek tudják kihajtani, akkor mi hajtja ki az rtx 4090et? Ami masfélszer erősebb kártya nagyjából. Ugyanezek. Akkor most ez mi?

Nem értem ezeket a dolgokat... a 4070 ti-hoz is olyan processzort ajánlanak amit az erősebb kártyákhoz is.

Valaki vilagosítson fel.

2023. dec. 2. 19:39
 1/6 anonim ***** válasza:
Felbontásfüggő. FHD-n szerintem egyik sem, de ilyen kártyát jellemzően magasabb felbontásra vesznek.
2023. dec. 2. 19:46
 2/6 anonim ***** válasza:
FHD-ban azért egy 7800X3D vagy 14900k csak elég.
2023. dec. 2. 20:14
 3/6 anonim ***** válasza:

A tesztekben fizetett/hivatásos YouTuber-ek mindig valami über konfiggal villognak.

i9/R9 procit nem vennék játékra felesleg.

Ehhez egy R7 7800x3D-t vennék "olcsó" és jó. Intelből, hát talán egy 14700k-t, de azért az drága cucc, mert akkor Z lap, meg rendes hűtő, na meg a proci is drágább.

[link]

2023. dec. 3. 00:45
 4/6 anonim ***** válasza:
Ez nagyban a monitortól és az adott felbontástól függ.
2023. dec. 3. 10:36
 5/6 A kérdező kommentje:

Kösz mindenki!

Én is egy R7 7800x3dvel szemezek, a fenti hozzászólások alapján meg pláne... mivel jelenleg full hd a monitorom és nekem egyelőre teljesen megfelel.

Mindig Inteles voltam egyébként, de az amd most sokkal jobban meggyőzött és nem csak a teljesítménye hanem az ára alapján is.

Kártya ügyben még van dilemma, de a proci eldőlni látszik.

2023. dec. 3. 12:09
 6/6 anonim ***** válasza:
2023. dec. 3. 12:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!