Egy RTX 2060 Super és RX 6650 XT között nagy különbség van teljesítményben?
Figyelt kérdés
Az RX 6600 XT és 6650 XT mennyivel lennének gyorsabbak mint a 2060S? Mert tíz ezer forinttal drágábban tudnék venni ilyen kártyákat mint 2060 Supert, megéri a felárat főleg, hogy az elmúlt 3 év játékából csak 4-5 van maximum ami érdekel Hitman 3, Microsoft Flight Simulator, Hogwarts Legacy, Forza Horizon 5 és esetleg még a Rachet And Clank
Inkább ilyen játékokra kihegyezve használom a gépet. Gta 5, RDR2, Mafia Def Edition, Cyberpunk, Just Cause 4, Battlefield 5, Metro Exodus Enhanted verzió, Fortnite, ilyenek I5 8500 processzorom van.
2023. nov. 25. 19:10
1/3 anonim válasza:
2/3 anonim válasza:
Úgy ~10% lehet a 6600 XT javára, a 6650 XT még plusz egy kicsi. Viszont ahogy én tudom, a Radeonok mellé gyengébb proci is elég, erre kevésbé érzékenyek. A 8500-hoz lehet ezen megfontolásból inkább azt venném. De nem járnál rosszul a 2060S-sel sem.
3/3 anonim válasza:
Én a 2060S-t venném mert valóban csak 10-15% a különbség és nem kell szarakodni a driverrel sem a rossz Amd driverrel sem. I5 8500 elbír bőven mindkettővel Full HD-ban. A Radeonok előnye bottleneck terén akkor jelentkezne ha mind2 gpu esetén extrém bottleneck lenne. Gpu igényesebb játékban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!