Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Lett végre egy tényleg jó...

Lett végre egy tényleg jó gamer gépem, de megbántam. Mi legyen?

Figyelt kérdés

Már évek óta gondolkodtam hogy vennék egy tényleg jó gamer gépet. Már évek óta egy i7-6700 16GB RAM RX 580 4GB gépem volt amit nagyon szerettem de már sok új játék nem ment vele megfelelően. Szóval összeraktam egy újat.

Ryzen 5 7500F, 32GB DDR5, RTX 3080 12GB, szép házban 240-es AIO 1TB NVMe 850W moduláris táp meg minden.

Nagyon örültem neki amikor meglett akármennyire is nem akartam ennyit gépre költeni, de azon kaptam magam most 2 héttel azután hogy megvan, hogy egyszerűen nem érte meg nekem ennyire jó gépet venni. Oké, megy a Starfield meg az új Forza meg minden ami eddig nem ment, de rájöttem hogy ezen a 1440p 75hz monitoron ugyanezt az élvezeti értéket egy olcsóbb géppel is megkaptam volna, egyszerűen nem használom ki a teljesítményt és nem élvezem annyival jobban a játékot ezen mint a régin. Gondolkodtam új monitoron ami esetleg magasabb képfrissítést tud, de nem igazán szeretném.

Gondoltam visszanyernék kb egy százast azzal, hogy az RTX 3080-at lecserélném egy RX 6700XT-re. Amennyire látom ezzel a monitorral majdnem ugyanazt a teljesítményt kapnám vissza meg egy százast.

Hülyeség és maradjak ennél, legalább még több évig jó lesz, vagy ti is visszaváltanátok inkább azt a 100 ezret?

2023. nov. 25. 00:54
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Én sem értem miért vesz valaki magának 90 ezer Ft-os karórát amikor én ugyanúgy meg tudom nézni az időt a 10 ezer Ft-os karórámon is..

Ezek mind csak magamutogatások hogy "nézd nekem mire tellik"...

2023. nov. 25. 14:50
 12/12 anonim ***** válasza:

Mért lett lepontozva a 4 válasz ? It van pl a kérdésbe szereplő egyik kártya ára.

[link]

2 év után már 1/3 áron megveheted. Ráadásúl az Nvidia sok újjitást nem is tesz kompatibilissá régebbi szériákkal.

2023. nov. 25. 19:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!