Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen tapasztalataitok...

Milyen tapasztalataitok vannak a Corsair VENGEANCE DDR5 6000Mhz CL30-as RAM-mal? (CMK32GX5M2B6000C30)

Figyelt kérdés
Tervezgetek egy új DDR5-ös PC-t összerakni, eddig Kingston Renegade volt tervben (6000Mhz CL32), de amazonon ezt a Corsairt nagyon durván leakciózták. Itthon 62-65 ezer körül van a boltokban a 32GB, amazonon meg most 42ezer ft (plusz kiszállítás meg valuta átváltás)

#RAM #DDR5 #Corsair #Vengeance #CMK32GX5M2B6000C30
2023. nov. 23. 16:23
 1/7 Dongaben ***** válasza:
25%
Ha a VÁM-ot is hozzáteszed már nem is annyira kedvező... Egyébként a Corsair RAM-ok kiválóak. Garancia érvényesítés szempontjából érdemes gondolkodni, honnan rendeled.
2023. nov. 23. 16:58
 2/7 anonim ***** válasza:
70%
EUn belül nincs vám.
2023. nov. 23. 17:09
 3/7 A kérdező kommentje:
A német amazonon szoktam csak nézelődni, eddig egyszer rendeltem, akkor nem volt vám. És igen, a garanciázás miatt agyalok, mert olyanokat is olvasok, hogy meg-megesik hogy nem működnek az új Corsair ramok. Meg kicsit fura is hogy ekkorát akcióztak rá black friday alkalmából, mintha azt akarnák hogy "vegye már meg valaki ezt is légyszi" :D
2023. nov. 23. 17:43
 4/7 anonim ***** válasza:

Így van. Amazon.de vagy .it-ről nincs vám. EU-n belül nincs vám. Viszont a célország áfáját kell fizetned. Tehát ha ide rendeled, akkor 28% az áfa. Csak a szállítás sok. Osztrákoknak pár € vagy ingyenes, hozzánk meg 10€ felett. De gyorsak. Egy héten belül jött minden.

Nem tudom melyik változat pontosan, de nekem jól megy még AMD-vel is.

Valuta átváltást revoluton vagy hasonlón csináld, vagy saját bankodnál akár. Amazon nagyon szarul vált. Ilyen szinten már több, mint egy ezres el fog venni.

Az ár pedig tényleg jó a mai szinten. Én még 52-ért vettem szeptemberben... eléggé felmentek sajnos.

2023. nov. 24. 02:56
 5/7 anonim ***** válasza:
Jaaajj, most látom a #-nél. Majd megnézem..
2023. nov. 24. 02:56
 6/7 anonim ***** válasza:
Jakk, acímben is benne van... fszom,megyek aludni
2023. nov. 24. 02:57
 7/7 A kérdező kommentje:
Már mindegy, sajna eltűnt az oldalról. Sokáig totojáztam, ilyenkor megesik az ilyen :D Valszeg elfogyhatott ezért az árért. Köszi azért :)
2023. nov. 24. 14:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!