Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mitől megy el a kép?

12.10 kérdése:

Mitől megy el a kép?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Van egy olyan problémám, hogy amikor játszok bármilyen játékkal akkor hogyha feljebb veszem a grafikát, pár perc vagy pár másodperc múlva fekete lesz a képernyő viszont néha még hang az van + hallok előtte egy disconnect hangot, mint amikor kihúzok valamilyen perifériát a gépből. A gép ugyanúgy megy de nem ad képet és hangot se és ilyenkor manuálisan újra kell indítani vagy egy bizonyos idő után magától újraindul, ez teljesen random. Miután újraindítom, le veszi a kép felbontását, az eszközkezelőben a GPU-t újra engedélyezni kell, ezután kiírja, hogy nem működik megfelelően, majd letiltom és engedélyezem mégegyszer, ezután már visszaáll a kép és működik.

A konfig a következő:

Processzor: Intel Core I5 4460 3.20 GHz

GPU: Radeon RX 480 GDDR5 8 GB

Táp: 600W Akyga

Ram: 2x8GB DDR3 ebből 1 az Kingston a másik hynix

Alaplapot sajnos nem tudok mondani, de valami régebbi Gigabyte

Proci hűtő: Cooler Master Hyper T4 RR-T4-18PK-R1

2023. nov. 20. 21:05
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Ahogy szeretnéd, én nem szoktam elkenni. De erről van fent sok videó hogy hogyan érdemes. Ha beírod youtube-ba hogy "RX 470 disassembly", akkor több segítségre lelsz, mint itt gyakorikérdéseken. :)
2023. nov. 23. 20:45
 12/12 A kérdező kommentje:
1. válaszadónak lett igaza. Pasztázás nem segített, többszöri driver frissítés sem, gépet is újraraktam proci is újra lett pasztázva, kitakarítottam a gépet de sehogy se jó. Viszont amikor nem a VGA-ba van dugva a monitor hanem az alaplapba akkor hibátlanul megy a gép. Köszi a válaszokat és a segítséget
2023. nov. 27. 10:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!