Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért nem jó a processzor ?

Miért nem jó a processzor ?

Figyelt kérdés

Najó, valójában tudom egy picit, mert leejtettem, viszont nem tört le láb, minden vissza lett hajtva, mikor először lett berakva, mielőtt leejtettem akkor a gép felpörgött, nem bootolt, így szét lett szerelve. Akkor esett le. Mostmár felse pörög, kap áramot.

Esetleg mást meg tudok e nézni vagy esetleg mennyire érné meg elvinni megnézettni, vagy vegyek egy másikat, illetve használtan vettem, egy boltból ahol a használtakat újitsák és úgy adják el.

2023. nov. 18. 19:22
 1/10 anonim ***** válasza:
Tehát a proci kiszerelése és leejtése előtt is már nem volt jó a gép?
2023. nov. 18. 19:56
 2/10 Szervizmérnök úr ***** válasza:
57%

Vissza kell rakni a régi processzort az ellenőrzés kedvéért.

Ha még működik, akkor lehet örülni, a törött lábú pedig elfelejthető.

2023. nov. 18. 20:23
 3/10 Szervizmérnök úr ***** válasza:

Illetve a kissé zavaros fogalmazás miatt azt hittem, hogy előbb nem volt törött, csak utóbb, de mindegy.

Félvezetők (belsőleg) egy eséstől nem szoktak sérülni, másik dolog, hogy most már a foglalatot sem árt ellenőrizni, nem történt-e baja.

2023. nov. 18. 21:23
 4/10 anonim ***** válasza:
72%
A kettétört processor két felét tedd egymás mellé és úgy tedd be a foglalatba. Esetleg technokollal ragaszd össze. 😁
2023. nov. 18. 21:33
 5/10 A kérdező kommentje:
Ahogy írtam, elsőnek a gép beindult , de nem bootolt, aztán szétszereltem, lábak hajlottak, de vissza lett hajlítva, mostmár be sem kapcsol. Ennyi
2023. nov. 18. 21:34
 6/10 anonim ***** válasza:
0%

VAgyis először rosszul raktad be a procit?

Akkor gratulálok, vehetsz másikat.

2023. nov. 18. 21:38
 7/10 A kérdező kommentje:
Nem tettem be rosszul, én azt hol irtam??
2023. nov. 18. 22:08
 8/10 A kérdező kommentje:
Alaplap hibás azért nem bootolt. De mivel akkor nem tudtam szétszedtem, ekkor esett le.
2023. nov. 18. 22:09
 9/10 anonim ***** válasza:
Kellenének tesztalkatrészek. Vagy az alaplap,vagy a proci,vagy aram,vagy valami érintkezési galiba,akármi...
2023. nov. 19. 01:04
 10/10 anonim ***** válasza:
72%

"Nem tettem be rosszul, én azt hol irtam??"

Abból akatyvaszból amit idehánytál ez jött le nekem.

De leszarom, csinálj amit akarsz.

Ha normálisan le sem tudod írni a hibákat, akkor nem lehet látatlanban érdemi segítséget adni.

2023. nov. 19. 08:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!