Miért nem jó a processzor ?
Najó, valójában tudom egy picit, mert leejtettem, viszont nem tört le láb, minden vissza lett hajtva, mikor először lett berakva, mielőtt leejtettem akkor a gép felpörgött, nem bootolt, így szét lett szerelve. Akkor esett le. Mostmár felse pörög, kap áramot.
Esetleg mást meg tudok e nézni vagy esetleg mennyire érné meg elvinni megnézettni, vagy vegyek egy másikat, illetve használtan vettem, egy boltból ahol a használtakat újitsák és úgy adják el.
Vissza kell rakni a régi processzort az ellenőrzés kedvéért.
Ha még működik, akkor lehet örülni, a törött lábú pedig elfelejthető.
Illetve a kissé zavaros fogalmazás miatt azt hittem, hogy előbb nem volt törött, csak utóbb, de mindegy.
Félvezetők (belsőleg) egy eséstől nem szoktak sérülni, másik dolog, hogy most már a foglalatot sem árt ellenőrizni, nem történt-e baja.
VAgyis először rosszul raktad be a procit?
Akkor gratulálok, vehetsz másikat.
"Nem tettem be rosszul, én azt hol irtam??"
Abból akatyvaszból amit idehánytál ez jött le nekem.
De leszarom, csinálj amit akarsz.
Ha normálisan le sem tudod írni a hibákat, akkor nem lehet látatlanban érdemi segítséget adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!