300-350E között milyen laptopot ajánlanátok?
Figyelt kérdés
Olyanra lenne szükségem, ami egyetemi tanulmányaimat is kielégíti, gondolok itt arra, hogy nem merül le 2óra alatt, emellett pedig 1-2 gyengébb gépigényű játék(Fortnite,Cs2,R6 siege) elfutna rajta 60fpssel. Tudom, hogy tudnék venni rendes gamer laptopot, csak egyrészt azok nagyon vastagok, nehéz velük járkálni mindenfelé, másrészt hamar lemerül. Van valami olyan ilyen árban, ami kielégítené minden vágyam?2023. nov. 18. 12:50
1/4 anonim válasza:
334K-ért 4+4 magos i5, RTX3050 6GB, 16GB RAM, 512GB SSD, Win11
350K-ért (+Windows) 6 Zen3+ magos Ryzen 5, Radeon 680M integrált grafika, 16GB RAM, 16GB RAM, 512GB SSD
Az utóbbi kicsit kereten kívüli, de biztos könnyebb és kétszer annyi az aksiideje. Ez volt a legolcsóbb 12 RDNA2 magos gép amit találtam, eggyel lejjebb már fele olyan erős 6RDNA2/3 magos, 8 Vega magos meg 96EU Intel Iris vannak. Ha ez annyira nem zavar 220k körül adnak Ryzen 5 5500U gépeket, amik azt hiszem még mindig kicsit jobbak mint az Intel integrált grafikája bár a Vega videókártyák frissítéseit most hagyta abba az AMD.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Az első mennyi időt bírna ki word, excel, ppt, böngésző használata mellett?
2023. nov. 18. 15:26
3/4 anonim válasza:
Régebbi (i5 11400H, RTX3050 4GB) és még újabb (i5 12450H, RTX4050 6GB) verziókról találtam tesztet, mindkettő kb 4 óra youtube-ozást bír.
4/4 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!