Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mit lehet tenni a laptopommal?

Mit lehet tenni a laptopommal?

Figyelt kérdés

Használat közben ki írta, hogy indítsam újra mivel van valami error a disken.

Újraindítottam, és most már több mint 12 órája ezt írja ki, hogy javítja az errort ami egy óránál hosszabb ideig fog tartani. Azóta csak gondolkodik. Most volt téve rá Windows. Mehet a kukába mert tönkrement?

2023. nov. 17. 21:30
 1/8 anonim ***** válasza:

Tönkre nem ment, de lehet valami hibás körben ragadt.

Próbáld meg kikapcsolni, ezt úgy szokták ha nem reagál, hogy 20-30 másodpercig -vagy amíg ki nem kapcsol- benyomva tartod a ki/be kapcsoló gombot.

Eltérő lehet tipusonként, van amit ki kell húzni esetleg a tápból is közben, stb.

Aztán kapcsold be újra, és mehet.

Ha így sem, akkor újraindítás, és del bill, vagy f1 és apránként engedni tovább, helyreállítást választani, stb.

2023. nov. 17. 21:43
 2/8 anonim ***** válasza:

Mehet rá akkor ismét friss windows. Aztán a tárhelyre nézz rá HD Sentinel programmal. Küldd be, hogy mit ír a program (teljesítmény és kondíció %, hibaüzenetek)

Friss rendszer nem igazán szokott így beakadni, de simán lehet, hogy a windows update kavarta össze magát ennyire... de sajnos nagyobb az esélyrá, hogy a tárhelyed haldoklik, és egy újratelepítés ezt már nem javítja meg...

Akkor a tárhelyet kell cserélni majd, SSD-re érdemes. Gép/felhasználás/keretfüggő, hogy milyen kell neked. De előbb derüljön ki, hogy mi a hiba.

2023. nov. 18. 00:55
 3/8 A kérdező kommentje:
Kikapcsoltam, újraindítottam de nem reagál semmire. Öreg már, és aki tette rá a Windowst, mondta, hogy újat kell venni. Esetleg írjátok meg, hogy milyen gombokat nyomjak sorjában, mert én nem értek hozzá. Előre is köszi.
2023. nov. 18. 09:04
 4/8 anonim ***** válasza:
Ha nem értesz hozzá, akkor sajnos nem tudunk segíteni.
2023. nov. 18. 09:26
 5/8 anonim ***** válasza:
Újraindult azért? Legalább az elején láttad hogy a bios-ig eljut? Kiír valamit a képernyőre?
2023. nov. 18. 09:30
 6/8 A kérdező kommentje:
Ma ki volt kapcsolva, és most hogy bekapcsoltam, csak annyit kért, hogy nyomjak meg egy billentyűt (Key), és be is kapcsolt. Egyelőre megy, hogy meddig nem tudom.
2023. nov. 18. 19:49
 7/8 anonim ***** válasza:
Good Luck!
2023. nov. 18. 20:00
 8/8 A kérdező kommentje:

Most meg ezt írja.

Fixing (C:) Stage 1:30%(168064 of 542720); Total:11%;ETA: 0:47:35...

Ahogy tölti úgy változnak a százalékok meg a számok. De a múltnap is ezt csinálta egész nap.

2023. nov. 18. 21:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!