Általános felhasználásnál mekkora különbség lenne egy i5 4400 és i3 8100 processzor között?
11/
Ja én meg az i5 4400-ról beszéltem de akkor az i3 8100-nak van olyan gondja vagy annak is?
13/
és mondjuk egy gt1030 videokártya a 4400m mellé?
A 1030 az jó médiára, thát yt VP9 és a filmek h.265 kódekjét viszi, akár 4K-ban is, csakúgy, mint a 8100 integrált grafikája, cserébe játékokban sokkal erősebb a 1030, tehát azzal már értelmesen mehet akár GTA V, és hasonlók.
De így még mindig nincs W11, ami azért még nem jelent semmit, amíg támogatott a W10 is. Mehet akár, de jobban járnál a 8100-zal mindenképp,főleg ha semmi játék nincsen.
Ez itt az nvidia kódekes listája
Ez meg az intelé (Kaby lake a 8. gen)
(Dekódolás rész vonatkozik az átlag felhasználásra, amikor lejátszani akarsz egy videót)
15/
De ahogy írtam a másod gépen semmi játék az csak vészhelyzeti gép vagy néha ha a másik szobában vagyok,most az i5 4400 gépen windows 11 home van fent és tökéletesen működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!