A Samsung Galaxy TAB A8 (10,5") vagy Apple iPad 8 (10,2") táblagép jobb? Esetleg egy harmadik modell hasonló árban?
Jelenleg van kb. egy éves Samsung Galaxy TAB A8-am, ezt édesanyámnak adnám oda, mivel az övé régebbi és kisebb, szeretne ő is egy olyant, mint az enyém. Két egyforma modellnek nem sok értelmét látom, az enyém pedig hibátlan, külsőre is karmentes, ezért arra gondoltam akkor ezt megkapja ő, és magamnak nézek másikat. Apple iPad 7 és 8 között gondolkoztam használtam (újat sajnos nem tudnék megfizetni Appleben), a kettőből egyértelműen a 8 jobb, és árban még határeset, így inkább ez felé hajlok. Kb. egy hónap múlva tudom megvenni, akkor kapok rá pénzt, addig nézelődök, mivel járnék a legjobban.
Nekem elsősorban streaming filmnézésre kell (HBO MAX), meg online TV-t nézek néznék rajta (Sweet TV). Továbbá YouTube-t használnám rajta, alkalmanként web böngészés, Facebook, Messenger. Erre technikailag mindkét készülék megfelel.
Amitől félek, hogy az Apple táblagépe 4:3 képarányú, a Samsungé szélesebb (bár ez sem 16:9-es, így filmézéskor a tetején és alján ennél ott a fekete csík). A kérdés, akinek van ilyenje, hogy ez mennyivel nagyobb és zavaróbb, mint a Samsungnál? Nekem még nem volt iPad-om, mindig Androidos voltam, ezért is szeretném kipróbálni az Apple termékét.
Összességében melyikkel járnék jobban a kettőből? Esetleg valaki tud ajánlani egy harmadik készüléket, maximum 100.000 Ft-ig, ami jobb?
Miért baj, ha két egyforma tablet van?
Egyébként Galaxy A8 (SM-T290), mert nyitható a bootloader és romolható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!