Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Meddig lesz elég ez a táp?

Meddig lesz elég ez a táp?

Figyelt kérdés

Egy 450-es táp mellé van

i5 13400f (ha jól tudom 110W)

rtx 4060 (115w)

16gb ddr4

1tb ssd

Ez a táp meddig lesz elég? Nem tudom, hogy mennyire lehet feszegetni a 450W határait, de nem ártana +1-2 venti + 1 hdd

2023. nov. 8. 18:07
 1/4 anonim ***** válasza:

RTX 4060 mellé bőven elég. Talán legfeljebb RTX 4070 szintű fogyasztást még elbír de az sem mindegy milyen tipusú pontosan. Lehet egy Seasonic, Cooler Master is akár de van olyan típusú. Van olyan kategória ezekből is amik papíron hiába 500w de nem bírna el még egy mondjuk egy 2060 Superrel sem.

Venti nem igen szükséges inkább a processzorra egy jobb hűtés. Hdd mehet de az inkább csak akkor ha használt inkább még 1-2Tb ssd kellene bele ha újonnan vennéd.

2023. nov. 8. 19:11
 2/4 A kérdező kommentje:
FSP Hyper pro a táp
2023. nov. 8. 19:44
 3/4 anonim ***** válasza:
Akkor azzal rendben leszel alsó-középkategória de ez nagyjából letudja adni a 450w teljesítményt.
2023. nov. 8. 19:49
 4/4 anonim ***** válasza:
Okésnak gondolom én is. 4060 kicsi drágám nem egy nagyfogyasztó, a proci se fog megszakadni. Ilyen szinten így jó leszel még ezzel a táppal. És nem is gagyi, persze nem is egy húdeajánlott típus, de ebben az összeállításban megteszi, jó.
2023. nov. 8. 21:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!