Seasonic Atx12vp4 csatlakozós 500W tápegységemet tudom használni a gépemmel?
Az Atx12vp4 kifejezès alatt azt veszem ki és tudom is, hogy 4 pin a videokártya csatlakozója. De más csatlakozó is eltér elvileg. Most vettem egy modernebb pct nyomott áron. Gigabyte B450M S2H, Ryzen 7 1700X, Colorful GTX 1070 OC
Ezekre rá tudom kötni a tápegységet? És rá tudok kötni egy torony vagy vízhűtést és két darab ssdt is? Mert már windows vistat is megérezte néha a hdd most pedig windows 11 lenne rajta.
Az a 4 pines a CPU felé fog menni, VGA esetében 6 és 8 pines van csak.
1700X-el 11 felejtős, de amúgy se vesztesz vele semmit, 10 tökéletes lesz rá.
SSD meg mindenképp ajánlott, egynek ott az M2 foglalat a lapon a másik lehet sima sata.
Jó lenne, ha pontos típust írnál, vagy kép vagy valami. Ennek így nincs értelme. Csak egy 4 tűs 12V tápcsatit én eddig brand gépeknél láttam (HP a konkrét példában szereplő). Tehát ott az 5V és 3.3V előállítása az alaplapon történt (alaplapból megy a tápkábel a sata eszközök felé), és egyetlen 12V tápcsati ment az alaplapba a tápból. Ez egy asszem 170W-os kőkemény izomtáp, de legalább platinum hatékonyságú.
Szóval nincs rajta a hosszú tápcsati sem? (24 tűs) Se sata, se semmi? Vagy mi ez? Infó nélkül nem megy. Normál ATX méret, vagy valami SFX, flex-atx? Akármi? Milyen gépben volt ez??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!