Szerintem a Series S pedig nagyon el lett találva mert van ahol még a 120fps is megy neki vagy 4k 60 fps. Szerintem nyugodtan vedd meg sokkal jobb mèg egy Xbox One X vagy ps4 pronal is.
2023. nov. 5. 13:20
2/7 anonim válasza:
soha nem láttam még, hogy szidnák az S-t. nyilván vannak korlátai, és jó, ha 720p-ben renderel, de ez egy nagyon jó belépő kis konzol, ami biztosan megkap majd minden új játékot, és ugyan sok kompromisszuma lesz, de OLCSÓ. és 30 fps alá ez se fog menni.
2023. nov. 5. 13:29
3/7 A kérdező kommentje:
Rengeteg fórumon szidják. Az az egyik főindok, hogy visszafogja a generációt, de szerintem ez hülyeség.
Egységként én akarok venni, csak kérdeztem.
2023. nov. 5. 13:33
4/7 anonim válasza:
Mivel a fejlesztőknek mindenképp úgy kell kiadniuk a játékokat, hogy fusson azon is, így igen, visszafogja. Ha nem volna annyival gyengébb a hardvere, akkor nem azzal kéne foglalkozniuk egy játék fejlesztésénél, hogy oké legyen benne olyan beállítás is amit még az is elbír, hanem lehetne minden másra koncentrálni.
2023. nov. 5. 17:35
5/7 anonim válasza:
A Series S fikázásnak a fő oka a konzolháborúzás. Az egyetlen jogos kritika az lehet, hogy mivel a játékokat külön kell optimalizálni rá ezért van vele külön munka. Egyébként meg még a mai napig ott tartunk, hogy a legtöbb játék lényegében egy Xbox One vagy PS4 játék pepitában és a legnépszerűbb konzol a Switch (és az újabb sem lesz erősebb mint a Series S). Az utóbbi évben a leghangosabb kritika az Alan Wake 2 készítőitől jött, hogy mekkora probléma az S erre tökéletesen fut rajta.
A Series S egyetlen problémája, hogy viszonylag keveset adtak el belőle és így a készítők azt hiszik nem kell foglalkozniuk a portolással. Ezért vannak olyan hatalmas különbségek hogy némely játékok gyönyörűen futnak rajta mások meg borzalmasan. A Switch is nagyon gyenge, de mivel sokat adtak el belőle ezért mindenki kényszerítve van hogy foglalkozzon vele.
2023. nov. 7. 08:42
6/7 A kérdező kommentje:
Valahol azt olvastam, hogy több fogyott belőle, mint a Series X-ből.
2023. nov. 7. 11:17
7/7 anonim válasza:
Amikor még ellátási gondok voltak akkor az eladások 75% S volt, de azóta nagyjából kiegyenlítődött. Az eladások úgy kevesek csak ha a többi konzolhoz hasonlítjuk (PS, Switch), általánosan Xboxból van kevés eladva és ezért sok fejlesztő meg akarja úszni, hogy nagyon foglalkozzon az S portokkal.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!