Valami nem stimmel a számitógéppel. Mi lehet a baja?
Figyelt kérdés
Sajnos nem vagyok szaki, hogy tudjam melyik alkatrész hangos,de... Néha hangosabb lesz a gép majd kiad egy hangot. Ez pontosan az amikor lekapcsolom a gépet. Elkezd kicsit jobban pörögni majd kiad egy sipoló hangot amikor kikapcsol. Tudom ez nehéz lesz megválaszolni, de csak ennyit tudok én is2023. nov. 3. 20:22
1/5 A kérdező kommentje:
Már többször ujrainstaláltam a gépet és ugyanaz.Eset smart security premium nem talált virust
2023. nov. 3. 20:23
2/5 anonim válasza:
Szoftveresen kapcsolod ki? ( már bocs...)
3/5 anonim válasza:
Túlmelegszik. Van a hűtő romlott el vagy a hővezető pasztát kell cserélni.
4/5 A kérdező kommentje:
Természetesen szoftveresen,Köszönöm a választ megprobálom a pasztát.Hogy tudom leelenőrizni, hogy rossz e a hűtő? a ventilátorok gyorsaságát vagy ereje nem tudom is magas a bios szerint. Legalábbis kisebb értékeket szoktam látni
2023. nov. 3. 21:03
5/5 anonim válasza:
HW Monitort letöltöd, és megnézed a hőfokot. Portable program, nem kell telepíteni. Ha alapjáraton is magas pasztázd.
Amúgy pasztafüggő ugyan, de kb. 2 évente érdemes pasztázni. Éa a procról-hűtőről is le kell tisztítani. 96% alkohol, izopropil alkohol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!