Gtx geforce 560 ti-s kártyát be lehet üzemelni 400 w tápról? nem füstölne ekl töle a táp? vagy csak csökkent módban indulna?
Figyelt kérdés
Én csak alap dolgokra használnám nem játékra. Ilyen esetben elég a pci ex behelyezve elindítani vagy kel a 2x 6-os pin is hozzá?
Amúgy a netten 500w-os tápot ajánlják.
2023. nov. 3. 12:43
1/5 anonim válasza:
Kell a 2*6 pont (nincs olyan, hogy alap dolog) el se indul nélküle. Meg ha véletlenül valami miatt mennie kellene, akkor kell neki a szufla nem kérdezi, hogy Te csak "alap" dolgokat csinálsz. Ez nem így működik.
Szerezz valami tápcsatlakozó nélküli kártyát pl:1050ti nem drága, és még erősebb is, meg sokkal modernebb (játékon kívül is sok mindenhez kellhet a DirectX 12, vagy HEVC támogatás)
2/5 anonim válasza:
Szerintem menni fog de GTX 1630, 1650 alá semmiképp nem mennék már. Régebbi generációk is felejtősek lesznek már. De egy RTX 2060, RX 6600 is menne vele még bőven.
3/5 anonim válasza:
Kényelmesen elég lesz, az 580 fogyasztott 230w körül, ez bőven alatta van.
4/5 anonim válasza:
Azért ez attól függ inkább hogy milyen tápról van szó nem csak a ráírt szám az ami számít.
5/5 A kérdező kommentje:
sajnos a pines csatlakozások kártyál igénylik hogy pl egy cs-as nál legalább egy négyest csatkkoztass,vettem egy kártyát az eleján kiirja
hogy kapcsoljam iki és csatlakoztassam
2024. jan. 23. 03:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!