Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Gtx geforce 560 ti-s kártyát...

Gtx geforce 560 ti-s kártyát be lehet üzemelni 400 w tápról? nem füstölne ekl töle a táp? vagy csak csökkent módban indulna?

Figyelt kérdés

Én csak alap dolgokra használnám nem játékra. Ilyen esetben elég a pci ex behelyezve elindítani vagy kel a 2x 6-os pin is hozzá?

Amúgy a netten 500w-os tápot ajánlják.

2023. nov. 3. 12:43
 1/5 anonim ***** válasza:

Kell a 2*6 pont (nincs olyan, hogy alap dolog) el se indul nélküle. Meg ha véletlenül valami miatt mennie kellene, akkor kell neki a szufla nem kérdezi, hogy Te csak "alap" dolgokat csinálsz. Ez nem így működik.

Szerezz valami tápcsatlakozó nélküli kártyát pl:1050ti nem drága, és még erősebb is, meg sokkal modernebb (játékon kívül is sok mindenhez kellhet a DirectX 12, vagy HEVC támogatás)

2023. nov. 3. 14:04
 2/5 anonim ***** válasza:
57%
Szerintem menni fog de GTX 1630, 1650 alá semmiképp nem mennék már. Régebbi generációk is felejtősek lesznek már. De egy RTX 2060, RX 6600 is menne vele még bőven.
2023. nov. 3. 15:04
 3/5 anonim ***** válasza:
Kényelmesen elég lesz, az 580 fogyasztott 230w körül, ez bőven alatta van.
2023. nov. 3. 16:47
 4/5 anonim ***** válasza:
28%
Azért ez attól függ inkább hogy milyen tápról van szó nem csak a ráírt szám az ami számít.
2024. jan. 21. 10:21
 5/5 A kérdező kommentje:

sajnos a pines csatlakozások kártyál igénylik hogy pl egy cs-as nál legalább egy négyest csatkkoztass,vettem egy kártyát az eleján kiirja

hogy kapcsoljam iki és csatlakoztassam

2024. jan. 23. 03:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!