Kötéshiba vagy zárlatos eszköz lehet a gond?
A villanyóránál kapcsod le a kismegszakítót és vissza.
A tápegységbe pedig nyomd be rendesen a csatlakozót.
2023. nov. 1. 19:30
Hidd el hogy nem tudjuk.
Kérdezd meg a szomszédokat hogy ők is tapasztaltak-e hasonlót.
"Ebből gondolom, hogy a gép tápegysége valószínűleg elromlott."
A lámpa villogásból nekem nem következne egyenesen ez az összefüggés ...
2023. nov. 1. 20:00
Csináld amit egyes írt.
Van olyan hogy a kismegszakító vacakol. Kapcsold ki-be! Ha nem jó lehet tovább hibát keresni!
2023. nov. 1. 20:09
Első körben az elektrolit kondenzátor adja meg magát, elektrolitja "felforr". háza felpúposodik és "kipöfög"..
De lehet más is...
Vedd ki a tápegységet, nézz bele a házba, tetején púpos kondit fogsz látni.
2023. nov. 1. 20:59
Nem a PC tápban van a hiba, ha azután is villogtak a lámpák, miután kihúztad a konnektorból a tápkábelt. A sistergés azért volt, mert kissé akadozik az áramellátás. Meg akkor is van ilyen, mikor a tápkábel nincs bedugva rendesen a gépbe, de az első mondatom ezt kizárja. A szolgáltatótól is jöhet a hiba, de egy rosszabb, haldokló kötés is okozhatja. Csináld meg, amit az első írt, ha fenn áll a hiba, akkor valamelyik kötődobozban vagy a lámpa foglalatában lesz a hiba, lehet elég csak jobban beletekerni az izzót.
2023. nov. 2. 07:01
6/10 A kérdező kommentje:
Ma este megnézem, ha lekapcsolom a kismegszakítót és a lámpákat is átnézem lett e eredménye. A tápkábel nem gond, az teljesen jól van bedugva.
7/10 A kérdező kommentje:
Nem történt változás, a pc-t több konektorral teszteltem mindig ugyan az. A tápegységnek pedig baja nincs. De ha utánna mást mondjuk egy laptopot használok akkor gond nélkül megy minden. Valami ötlet?
Nem volt ez a kérdés már egyszer nem annyira régen?
2023. nov. 2. 19:33
“Nem történt változás, a pc-t több konektorral teszteltem mindig ugyan az.”
Mit jelent, hogy mindig ugyanaz?
2023. nov. 3. 06:40
most nem találom, de volt már ez a kérdés. Akkor is így csuklóztatott minket. Találgattuk hogy mi lehet, de semmit nem sikerült kiszedni a kérdezőből... véletlenlenne?
2023. nov. 3. 07:58
Kapcsolódó kérdések: