Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mennyire ajánlod az asus...

Mennyire ajánlod az asus notebookokat?

Figyelt kérdés

Nézegetem a notebook-okat, akarok egyet venni.

És az asus gépei tünnek a legolcsóbbnak

Olyan 150-170 ezer körüli windows11 es gépeket nézegettem

Jók az asus gépei?

2023. okt. 27. 08:04
A kérdező szavazást indított:
igen jók nyugodtan vegyél ilyen masinát
nem jók, gyorsan tönkremennek
nekem volt/van asus gépem és évek óta jól müködik
volt asus gépem gyorsan tönkrement
más márkájú gépet ajánlok, lerom neked melyiket és miért...
 1/1 anonim ***** válasza:
Asus laptopom van. Alapvetően jól működik és strapabíró, egy dolgot kivéve. Elkezdett olyat csinálni, hogy bekapcsolás vagy felnyitás után néha nem volt kép a kijelzőn (külső monitoron igen). Elküldtem szervizbe, ahol nem tudták reprodukálni a hibát - eleve jeleztem nekik, hogy csak időnként fordul elő -, és azt írták, hogy a Windows vagy a driver hibája. Itthon kísérleteztem még vele, elindítottam Linux live boottal, és ott is előjött ez a hiba. Másodszor is elküldtem nekik, akkor már fel is hívtak, hogy nem tudják reprodukálni, de miután kötöttem az ebet a karóhoz, végre kicserélték a kijelzőt és a kábelt. Azóta jó.
2023. okt. 27. 08:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!