Szerintetek ez korrekt ár?
Hát ha a használt piaci árakat nézzük, akkor korrekt ennyiért. Ha azt nézzük, hogy kapsz 280 ezerért egy ki tudja milyen, használt laptopot, egy valójában maximum közepes processzorral (a sima M széria nem egy erőgép, hogy finoman fogalmazzak), amire lényegében 2 darab 4k film nem fér fel, vagy mondjuk 2 aktuális játék (már ha futna rajta), a memóriája pedig annyi, mint egy telefoné, akkor viszont rohadtul drágállom.
Mire használnád ezt a gépet? Ha nem céltudatosan ezt veszed valami jó indokkal, akkor sokkal jobban járnál ebből a pénzből egy jóval sokoldalúbb, a legtöbb szempontból jobb, új, 3 év garival rendelkező laptoppal. Az alap Macbook Air arra jó, ha sokat szeretnéd használni alap dolgokra aksiról. Egyéb felhasználásra nem javasolnám jó szívvel, mert vagy sokkal jobb (Apple-n belül is) vagy sokkal olcsóbb alternatívái vannak.
Az alap Macbook Air arra jó, ha sokat szeretnéd használni alap dolgokra aksiról.
Én pont ezért néztem. Nekem a hordozhatóság és a hosszú üzemidő a legfontosabb. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!