Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » LED nélküli külső meghajtónál...

LED nélküli külső meghajtónál honnan lehet tudni, hogy mikor végzett a másolással?

Figyelt kérdés

Az egy dolog, hogy a Linux kiírja, hogy a másolás befejeződött, de az esetek 99%-ban még a gyors pendrive-ok, merevlemezek is írnak még utána (10-60 másodperc, vagy még több is néha lassú eszközök esetén).

Most LED nélküli dolgokat kell használnom, és jól jönne valamilyen tanács.

Például az egyik főnököm tegnap is zokon vette, hogy várnia kell, mert már ment volna tovább, de mindig mondom, hogy eleve lassú cuccokat használ, muszáj várnia, mert már előfordult, hogy „Már meg is van!”-felkiáltással kihúzta, elszáguldott, majd másfél óra múlva telefonált, hogy rengeteg fájlt nem lehet megnyitni stb.

Mi a megoldás?

(Ennél a cégnél az interneten maximum leveleket küldözgetünk, de azt tömegével, mert nem kis cég. De fájlokat, azt már nem. Én nem értem, mert könnyebb lenne mindenkinek.)

2023. okt. 25. 09:51
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Használd a biztonságos eltávolítás funkciót. Pont erre van kitalálva, befejez minden műveletet, kiírja a cache tartalmát és csak utána engedi hogy kihúzd.
2023. okt. 25. 10:39
 2/3 A kérdező kommentje:
Ha lehet, szoktam is használni, csak ahogyan írtam, a főnökeim gyakran egy másodpercet sem hajlandók várni, hiszen a gép kiírta, hogy másolás vége, kihúzzák a meghajtót, és már rohannak is. Ritkán tudom csak elérni, hogy várjunk már legalább egy percet.(Ami azért is érdekes, mert erre a telephelyre eljönni a központból legalább másfél óra. Akkor miért nem lehet várni egy percet?)
2023. okt. 25. 11:49
 3/3 anonim ***** válasza:

Semmi baj, csak másfél óra, majd visszajön érte. :-) Sokkal többet nem tehetsz.

Esetleg a "flush", vagy "sync" opcióval csatolod fel. Utóbbi elég lassú, de nem használ buffer-t, utóbbi olyan gyorsan üríti, ahogy csak lehet.

2023. okt. 25. 14:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!