Proci gyenge lehet ?
Adódott egy Számítógép, én úgy hiszem kevés lehet a processzor..
CPU: i3-6100 2 mag 4 szál 3.7GHz
Ram: 12GB DDR4 2133Mhz
GPU: amd Radeon Rx 480Nitro OC 4Gb
240GB SSD 500GB hdd
Processzor csere ajánlott?
Mihez gyenge? Általános használatra simán elég. Amúgy Intel Core i7-6700 közel 2x gyorsabb lenne.
Azt, hogy simám el tudod adni mutatja, hogy nem olyan rossz ez a gép, ha cakk-pakk váltanál. Játékra, videó vágásra már gyenge persze, de egy átlag felhasználónak simán elég.
Szóval szerintem Intel Core i7-6700 jó lenne.....
#12 igyvagyok vele én is . Mivel ingyen jutottam a géphez 😂
Kissebb beállítással fusson a Cs2 aztán a többi nem érdekel :) szóval
I7 processzor lessz bele :)
Azért ennél a kérdésnél is kíváncsi lennék a lepontozók lelkivilágára.
Igen, core i3-6100-ba pénzt tenni "felesleges", régi, avult, DDR5-öt nem kezel, modern vidkártyát nem hajt ki, win 11 se nagyon megy fel rá, és ez mind ugyanígy igaz egy 7. gen i7-re is.
Csakhogy egy teljes platformváltás nem 20 ezerből jön ki, hanem megalkudva is 200 felett van, ebben nem lesz a 12-13-14. gen procihoz passzoló videókártya, mert az alsó hangon még ugyanennyi.
Viszont a 20k-ból komoly gyorsulást ér el, tehát ha épp nincs a zsebében 400, akkor igenis hatékonyan tudja a gépe fejlesztésére költeni. Szerencsére nem is rátok hallgatott a kérdező, hanem keres egy vagány i7-et, aminek a nyers ereje bőven fedezni fogja a szükségleteit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!