Elromlott laptop optikai meghajtó. Mi a teendő?
Figyelt kérdés
Acer laptopom van, de az optikai meghajtó meghibásodott.
Lassú volt, ezért próbáltam újratelepíteni.
Bootoltam de ettől csak még rosszabb lett
Ezt írja ki:
Windows cuold not start because the following file is missing or corrupt:
<Windows root>\system32\ntoskrnl.exe.
Vettem hozzá külső optikai meghajtót de nem érzékeli a laptop, vagy nincs feltelepítve.
Most az lenne a kérdésem hogy tudnám ezt feltelepíteni hogy működjön, és újratudjam telepíteni?!
2010. okt. 18. 18:07
1/4 anonim válasza:
"Vettem hozzá külső optikai meghajtót"
1. a pontos márkának, típusnak megfelelő drivert töltsd le a NET-ről és telepítsd.
2. ha kaptál hozzá telepítő lemezt, vidd el egy ismerősödhöz akinek működik az optikai meghajtója, másoljátok át pendrive -ra, és arról telepítsd.
2/4 anonim válasza:
Fel kéne ismernie automatikusan a külső meghajtót(driver sem kell hozzá).Raktam már újra op. rendszert netbookon (amibe ugyebár nincs meghajtó).BIOS-ba a bootolást USB Device-re kell állítani.Elvileg akkor mennie kell.
3/4 lambo96 válasza:
Sztem annak van illesztőprogramja amit csak windowsban lehet telepíteni.Gondolom ahhoz nem fér hozzá.Tölts le egy olyan xp-t ami direkt usb-re van rakd pendrivera aztán bootolj arról és azon felrakod a meghajtót aztán telepíted a rendes xp-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!