A HDD-ről eltűntek az adatok, hogyan tovább?
A hibaüzenet valami ilyesmi: "drive not accessible, the disk structure is corrupted and unreadable". Kb. 1,5terra adatról van szó és közte igen fontos adatok is voltak... chkdsk sajnos kilőve, mert ne fér hozzá a winyóhoz..
szerintem én rontottam el egy programmal..
Mit lenne érdemes megpróbálni, esetleg helyre hozhatók az adatok?
"szerintem én rontottam el egy programmal.."
Meg ne mond mi volt az, titkolózz!
Megnyugodhatsz, nem te rontottad el egy programmal. Hacsak tényleg nem cseszted szét a partíciós listát, meg ilyeneket, de ahhoz egy konkrét partícionálási programmal kellett volna belenyúlnod. Ha így tettél, akkor részletezd, hasznos lehet. Helyreállítható lehet.
Amúgy viszont valószínűleg szimplán csak megmekkent. Annyi neki. Fontos adatoknak meg mindegy, hogy volt-e rajta, vagy sem, hiszen a fontos adatokról mindig van legalább 3x máaolat. UGYE!?? Gondold át mégegyszer, hogy tényleg fontosak voltak-e, és érdemes-e értük vesződni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!