Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Az Xbox, Playstation stb....

Az Xbox, Playstation stb. játékgépeken lehet netezni?

Figyelt kérdés
2023. okt. 5. 09:11
 1/9 anonim ***** válasza:
87%
Lehet.
2023. okt. 5. 09:36
 2/9 anonim ***** válasza:
75%
Csak épp nem kényelmes.
2023. okt. 5. 09:47
 3/9 anonim ***** válasza:
83%
Lehet csak nem arra van kitalálva, és ahogy már leírták emiatt rohadtul kényelmetlen.
2023. okt. 5. 10:44
 4/9 A kérdező kommentje:
Olyasmi a használatuk, mint telefonon, táblagépen, okostévén netezni, hogy van beépített böngészőjük és pl. kontrollerrel irányítható az egér?
2023. okt. 5. 11:08
 5/9 anonim ***** válasza:
83%
Olyasmi, bár megy billentyűzet/egérrel is (xbox-on legalább is, PS-en nem tudom). Egy böngésző van, és ahhoz semmilyen kiegészítő, plugin nem használható, és bizonyos tartalmak meg sem tudnak jelenni. Kb. arra való, mint a Steam browser.
2023. okt. 5. 11:47
 6/9 anonim ***** válasza:
83%

Az Xbox One és Series konzolokban van egy rendszeresen frissített teljesen alap Edge böngésző. Mivel teljesen alap ezért ahogy felettem is mondták nem biztos, hogy mindent meg tud jeleníteni. Kb olyan mint egy frissen telepített oprendszeres böngésző. Tehát teljesen használható amúgy, de nem ideális. Ha jól emlékszem képeket talán tudsz letölteni vele, de más fájltípusokat nem.

A PS4ben egy WebKit alapú böngésző, tudtommal frissítéseket nem kap jó ideje, nem tudom mai oldalakkal hogyan bánik el. A PS5ben szándékosan nincsen semmilyen böngésző. Mivel a PS4et a böngészőn keresztül törték meg a Sony inkább nem tett bele egyáltalán semmit.

2023. okt. 6. 09:15
 7/9 anonim ***** válasza:
61%

Ilyen igénnyel használj inkább számítógépet!

Nekünk játékra PS5 van, minden egyébre régi notebook.

2023. okt. 12. 13:45
 8/9 A kérdező kommentje:
7: Köszi a tanácsot, de nem ez volt a kérdés.
2023. okt. 12. 17:51
 9/9 anonim ***** válasza:

7 vagyok

Olvass a sorok között! - szokták mondani. A konzolok nem erre vannak kifejlesztve, vagyis nem érdemes abban reménykedni, hogy a számítógéphez hasonlóan funkcionálnak. Így nem várható el, hogy ugyanolyan jól lehessen játszani, netet böngészni, filmet nézni, stb.

Ezért írtam, konzol + egyszerűbb pc jó megoldás lehet. Nem szükséges egy készülékben gondolkodni.

Nekünk pl. a konzol sokszor elveszíti az internet kapcsolatot, pedig LAN és wifi (kettő kapcsolat is) rendelkezésre áll. Ebből adódóan stream tévézésre sem használjuk. (Főként a Disney + igényel nagy sebességű jó kapcsolatot. Az akadozik a leginkább.) Ehhez egy Xiaomi TV Box S (2nd Gen) TV okosítót használunk, ami nagyon szuper készülék! (Net böngésző ezen is pocsék. De nem erre találták ki.)

Net böngészésre a telefonokat és a számítógépet használjuk inkább.

2023. okt. 17. 20:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!