Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » USB-vel lehet összekötni tv-t...

USB-vel lehet összekötni tv-t úgy hogy működjön mint második monitor?

Figyelt kérdés
Kinéztem egy tv-t de csak USB csatlakozója van. Olyan kábellel aminek mind a két vége USB működhet mint második monitor?

2023. szept. 30. 21:12
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem. De olyan TV, aminek csak USB-ja van, nem létezik, valamit elnéztél. Lennie kell HDMI, Scart, VGA, DIN vagy egyéb csatlakozóknak.
2023. szept. 30. 21:14
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

"Kinéztem egy tv-t de csak USB csatlakozója van. "

Milyen TV-ről van szó? Gyártó, típus? Eléggé valószínűtlen, hogy csak USB lenne rajta.

"Olyan kábellel aminek mind a két vége USB működhet mint második monitor?"

Nem.

2023. szept. 30. 21:15
 3/7 A kérdező kommentje:
Blaupunkt, van rajta HDMI de a gépemen nincs. Ez hogyan oldható meg?
2023. szept. 30. 21:32
 4/7 anonim ***** válasza:

#3: "Blaupunkt"

Oké, de a pontos típus? (Hogy utána lehessen nézni, hogy pontosan milyen portok vannak rajta.)

"de a gépemen nincs"

Annak gyártója, típusa? Vagy ha alkatrészekből lett összerakva: milyen alaplap/videokártya van benne? (Hogy kideríthessük, hogy milyen portok vannak rajta.)

"Ez hogyan oldható meg?"

Átalakítóval. De mivel nem tudjuk, hogy PONTOSAN milyen TV-ről és számítógépről van szó, azokon milyen portok vannak, így PONTOS megoldást nem tudunk javasolni.

2023. szept. 30. 21:37
 5/7 anonim ***** válasza:
Vegyél 20 évnél fiatalabb vga kártyát amin van. Dvi is jó.
2023. okt. 1. 01:47
 6/7 anonim ***** válasza:

Gyakorlatilag semmi információból hogyan várod el, hogy valaki pontos választ adjon a kérdésedre?

Az nem információ, hogy "Blaupunkt tv". Kismillió van.

Meg miféle videokártya az, amin nincsen hdmi? Akkor vegyél olyat. A hardveraprón 5-15 ezer között szinte csak olyan van.

PL

[link]

[link]

[link]

[link]

Ezeken mindegyiken van HDMI.

2023. okt. 1. 07:22
 7/7 anonim ***** válasza:
A tévéken lévő USB port csak adattároló eszközökhöz használható. Ha két videokimeneted azért van, léteznek átalakítók, pl. DVI-ről HDMI-re (tudom, van DVI-A, de ilyet szerintem 20 éve nem gyártanak). Tehát el kell döntened, melyik menjen a monitorba, melyik a tévébe.
2023. okt. 1. 08:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!