Menyibe fog kerülni az áraam számla egy szerver esetén ?
az lenne a kérdésem ,hogy ez a szervergép megyit fog fogyasztani (áram ár)ha egész nap megy ?
Szerverház típusa 8x 3.5" LFF, torony
Processzor típusa 2x INTEL XEON HEXA CORE E5-2640 2.5GHZ 6CORE 12THREADS MAX TURBO 3GHZ FCLGA2011 15MB CACHE 7,2GT/S 95W SR0H5
Memória 32GB DDR3 RDIMM ECC RAM
Kontroller PERC H710 512MB Cache 6Gb/s SAS/SATA HW RAID controller + battery backup unit (0, 1, 5, 6, 10, 50, 60 RAID level támogatás)
Merevlemez típusa Nem tartalmaz ez a konfiguráció merevlemezt
Merevlemez beépítő keret Nem tartalmaz ez a konfiguráció merevlemez beépítő keretet
Menedzsment IDRAC7 Enterprise
Hálózati kártya Dual port 1GbE Base-T
Tápegység 2x750W
Bezel Nem tartalamzza a konfiguráció
Rail kit Nem tartalamzza a konfiguráció
Állapota Refurbished
Egy ilyen szervert birtokolni nettó pénz pazarlás, nem vagyok ennek a tudora, én csak társult tagja voltam a hülyeségnek 😃
De jó megvan a szerver, kell hely neki (akkor még nem volt gigabit mindenhol) Ok működik. Nemár behalt az eggyik vinyó, szereztünk. Jó megint f@sza, nemár mért ált le megint. Pénz... idő..... megint pénz...
Na ezért egyszerűbb meg olcsóbb a VPS. Ott nem a te dolgod, hogy mi van a hardverrel, mi van a nettel, mennyit fogyaszt, csak megy és kész. Ja és ezzel a tervvel alig használnál valamit a gépből, a VPS-nél annyi kapacitást bérelsz amennyi kell. A többit ki adják másnak (ezért olcsóbb)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!