Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ezek a világitós billentyüztek...

Ezek a világitós billentyüztek tényleg annyira rosszak?

Figyelt kérdés
Nagyon sok negativ kommentet olvastam ezekről,gombok beragadása,nem látszanak a betük sötétben rendesen,nehéz lenyomni a betüket,stb..
2023. szept. 24. 21:05
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
Az enyémnek semmi baja...
2023. szept. 24. 21:07
 2/27 anonim ***** válasza:
83%

Van 3000 forintos kínai fröccsöntött kaka, meg 80-100 ezres alumíniumházas mechanikus is. A világítás csak egy feature és díszítés, nem ez a minőség jelzője. Ahhoz a többi infót kell megnézni.

Ami általában igaz, hogy a "gamer" jelző sokszor parasztvakítás, és nem attól lesz minőségi valami hogy világít, vagy mindenféle vad-indusztriális ide-oda szögletes dizájnja van.

2023. szept. 24. 21:11
 3/27 anonim ***** válasza:
83%
Ez nem attól függ, hogy világít-e vagy sem…
2023. szept. 24. 21:12
 4/27 anonim ***** válasza:
Az alsópolcosak persze, hogy rosszak, de nem a világítás tehet róla. Aki 1-2 ezerért veszi, az ne számítson sok jóra. Ennyiből még egy pizzát se vehetsz 2023-ban.
2023. szept. 24. 22:11
 5/27 anonim ***** válasza:
83%
Nekem egy 15ezer forintos mechanikus világító billentyűzetem van, semmi bajom nincs vele. Már legalább 3 éves, jól lehet látni a sötétben, nem tört el vagy kopott meg egyik billentyűje sem. Semmi baja nincs. Meglepően jól bírja a strapát, nem számítottam volna rá. Persze vannak ennél jobbak is, de nekem megfelel. Spirit of Gamer Xpert K500
2023. szept. 25. 03:57
 6/27 A kérdező kommentje:

3-mas

"Ez nem attól függ, hogy világít-e vagy sem…"

érdekes sima billentyüzetből megvagyok elégedve a pár száz forintos geniusal is,sosem volt rá panaszom.Egyébként miért vesznek akkor az emberel világitós billentyüzetet,csak mert az menő? Eredeti feladatát nem kell betöltenie?

2023. szept. 25. 07:45
 7/27 anonim ***** válasza:
#6 Azért mert sötétben nem látom a nem világítósat????
2023. szept. 25. 08:00
 8/27 anonim ***** válasza:
58%
Engedd el a témát, hülye vagy hozzá
2023. szept. 25. 08:01
 9/27 A kérdező kommentje:

6-os

"sötétben nem látom a nem világítósat????"

2-es azt irja hogy

"A világítás csak egy feature és díszítés"

3-mas

Ez nem attól függ, hogy világít-e vagy sem…

2023. szept. 25. 08:50
 10/27 anonim ***** válasza:

Mit nem értesz? Komolyan....

Ez egy plusz feature. Amit azért találtak ki első sorban, hogy megkönnyítse a sötétben való munkavégzést.

Köze nincs hozzá, hogy az adott gagyi billentyűzet tönkremegy-e avagy sem. Ez egy plusz LED a panel alatt, ami világít, a billentyűn a betűk pedig átlátszóak. Ennyi.

Nincs köze hozzá, hogy tönkremegy maga a bill avagy sem.

2023. szept. 25. 08:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!