AMD illesztőprogram idő túllépés ?
Bármilyen játékkal játszok valamelyik rögtön lefagy/kilép valamelyik meg kb 10 perc játék után.
Először ez a hiba ablak jön elő.
ERR_GFX_D3D_INIT
Failed initialization.Please reboot and restart the game...
Alatta meg megnyílik az amd programhiba jelrntő eszköz.
Az AMD szoftver érzékelte hogy illesztőprogram-időtúllépés voltát ön rendszerén.
Hogyan lehetne ezt megoldani szinte az összes játéknál előjön ? Most vettem a gépet eddig nem volt még AMD kártyával dolgom.
A gép:
Windows 10 Home 64 bit ( minden redszerfrissitést telepítettem )
CPU: Intel core i5 7500 3,8 GHZ
RAM: 16 GB Kingston 2666 MHz DDR4
Alaplap: MSI H110M-Pro VD
Videó kártya: Sapphire Radeon RX 590 8GB Nitro+ GDDR5 RGB OC
Táp: Kolink Core 500W Active PFC+ 80+ Bronz
SSD: Kingston 250 GB Sata 3
HDD: Toshiba 500 GB Sata 3
Kösz a segítséget !
Írsz a hiba bejelentőre?
Szoktak megoldást javasolni, még működni is szokott.
Adrenalin is le lett frissítve?
Írtam.
A legfrissebb adrenalin van rajta.
Még azt még elfelejtettem leírni hogy Windows telepítés után az eszköz kezelőben látja a kártyát de sárga felkiáltó jel van mellette míg egy ATI/AMD pixel clock patcher nevű programmal fel nem oldatom.
Nem dual bios-os a kártya és valami bányász bios-t használsz véletlenül?
Ki kapcsolt állapotban szabad kapcsolni, ha nem megy a másikon újra ki és visszakapcsolod, bajt nem csinál.
A verziószámot mondjuk GPU-Z vel megnézheted.
De legelösször a kapcsolót próbáld, általában rajta hagyják a rendest és az eggyik szokott bányász lenni. Nem biztos, hogy ez a baj, csak volt már olyan, hogy suvickolás közben át lett kapcsolva.
a.) Haldoklik a kártya. Sajnos RX460-ammal is hasonló tünetek voltak, mielőtt végleg bedobta a törölközőt. Mondjuk nekem nem játékok közben, hanem az első feltűnő tünet az volt, hogy nem tért vissza alvó állapotból a gép (fast startup stb. ki volt kapcsolva), később sokszor nem kapcsolt ki a gép, hanem megakadt a kép a leállításnál, aztán talán kékhalált kapott később.
b.) Rossz overclock/undervolt stb.
Underclock-ot megpróbálhatod hátha segít
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!