Mi a különbség a gyakorlatban a 4GB, a 6GB, és az ennél nagyobb értékű RAM adatok között?
Több alkalmazás tud a háttérben betöltve maradni pl. ezáltal ha az appok között váltasz, azok nem indulnak újra, hanem ahol otthagytad folytatódnak.
+ Nagyobb felbontás nagyobb képfrissítés több képernyő render adatot igényel, bár ez elenyésző.
+ Kamera felvételeknek több rám átmeneti helye a sorozatfotózásnak, lassított felvétel stb. Bár általában hardver limitáció ide-oda ezek korlátozva vannak.
Szóval az utóbbi kettő csak, hogy mire lenne jó az első pedig a ténylegesség.
Egyébként 4GB manapság elég. Bár szerintem a 6 standard. Sose tudhatod
16GB alatt én nem vennék laptopot/PC-t...
Telefon persze más, ott elég kevesebb.
Köszönöm a válaszokat, mindenkinek zöldet adtam, ezt azért írom, mert nem én pontoztam le az első hozzászólót.
#3 Mostanában nem néztem nagy számítógépek adatait, lehet hogy azoknál már nagy RAM az elfogadható.
#4 Nem tudom, hogy mit jelent a swapolás. A nagy számítógépekre gondolsz a 8GB-t illetően? Ahogy említettem, nem néztem mostanában nagy számítógépek adatait és árait, de telefonoknál és tableteknél a 8GB-osak általában nagyon drágák számomra, és szerintem a kevesebb RAM is elég az utóbbiaknál.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!