Mit javasolták, hogyan nézzek filmet a monitoron?
A munkahelyemen sok a lyukasóra és bár kifizetik, elég uncsi.
A gépen minden le van tiltva központilag.
Na már most arra gondoltam, hogy a monitorra rákötöm a telefonom egy "D sub to usb C" csatlakozóval.
Erről a monitorról van szó.
Jól látom, hogy elvileg ha
Ezzel a fenti eszközzel kötöm, akkor mennie kellene a telefon képernyőjének?
Köszönöm a segítséget.
Ilyen telefon nem létezik.
Ha Redmi Note 8 Pro, az USB 2.0-t támogat csak, nem tud képet kiadni.
Ha Redmi 8A Pro, akkor az is.
Ha Mi 8 Pro, akkor még ez sem.
Szóval akármelyik is, se nem támogat MHL-t, se nem támogat DisplayLinket egyik sem. Nem fogsz képet kiadni kábelen.
Sajnos ez így bukta. Van pár opció azért. Én ezt választanám, már ha korlátlan netre tudsz csatlakozni.
Médialejátszó. Ezek mind HDMI-sek.
Pl ilyesmi. Ezen van jack is azt hiszem,tehát biztosan át tudnád vinni a hangot is monitorra egy közvetlen jack-javk csatival.
Ez egy fullos tv okosító, megy rajta minden, telepíthető rá minden. Nyilván internet kell neki a streamingekhez (netflix, disney+ stb) és kész. Usb-je is van, tehát pendrive-ról/külső hdd-ről is kéne tudnod lejátszani (de őszintén nem néztem utána, hogy mik a képességei, nézz meg pár teszt videót. És valszeg lesz olcsóbban régebbi, kisebb tudású médialejátszó is, ha ez szempont lenne)
És akkor ha szabad a monitoron DP, akkor mindenképp azt javaslom, tehát egy olyan hdmi to dp átalakító kell, ami a hangot is viszi.
Ha a dp-be van dugva a melós gép (tehát már csak a dsub és a dvi-d szabad), akkor is inkább a dvi-d-re alakítós dolgot javaslom első sorban (ha olyan médialejátszót választasz mégis, amin nincs jack, akkor létezik olyan hdmi to dvi átalakító, ami egy jack kábelre leveszi neked a ha got a hdmi-ról (szintén, hdmi to dsub változatban is van ilyen)
Esetleg ha a gépen mégis lehetne hackelni... vpn-es böngészés, otthoni szerver elérése, bármi. Tényleg egy pendrive-ról se mehet film?
Köszi.
Nem lehet pendrive-t rádugni.
Jól van, engedjétek el.
Szereztem egy lejátszót.
Köszi mindenkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!