Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi lehet a laptop baja?

Mi lehet a laptop baja?

Figyelt kérdés
Egy régi 10 éves Hp laptopról van szó. Bedugtam a töltőt, és pukkant egy nagyot valami a gép belsejében. Azóta nem kapcsol be, de ha beleteszem az akksit, vagy bedugom a töltőt, egy fehér kép jön be, és a ventilátor pörög hangosan benne. Ennyit csinál. Kivettem az SSD-t és a HDD-t belőle, de másik gépre csatlakoztatva USB-vel nem ismeri fel őket, mintha be se dugtam volna :/
2023. szept. 14. 16:55
 1/4 anonim ***** válasza:
79%

"Mi lehet a laptop baja?"

Nem is tudom... lehet, hogy

"pukkant egy nagyot valami a gép belsejében."

2023. szept. 14. 17:04
 2/4 anonim ***** válasza:

Egy tapasztalt elektroműszerész képes megtalálni a hibás alkatrészt és cserélni.

Ha szerencséd van, javítható.

2023. szept. 14. 17:30
 3/4 Szervizmérnök úr ***** válasza:
80%

Megvizsgálod a tápegységet (nem töltő), mert ismered már azokat a hibákat, ami a táp részéről okozhat olyan bajokat, hogy elpukkant ezt-azt laptopban.

Ez lényeges a hiba kiváltó okának megállapítása szempontjából.

Utána feltárod a laptopban keletkezett károkat, hiszen azt nyilván nem gondolod komolyan, hogy javítás nélkül megúszod, egy gyakori válasz segítségével.

2023. szept. 14. 17:31
 4/4 anonim ***** válasza:
Vidd szervizbe, ezzel ne csinálj te semmit. Majd ott megmondják, hogy mi a baja.
2023. szept. 14. 22:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!