Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért ment el a kép és a hang...

Miért ment el a kép és a hang a PC-men?

Figyelt kérdés

Pár hete volt először hogy el ment a kép teljesen (egér nyíl látszott csak) és csak a reset segített hogy újra működjön a gép. Most pár perce teljes képernyőbe volt a VLC lejátszó filmnézés miatt egyszer csak el ment a kép megint fekete és az egér látszott és a hang el kezdett akadozni mikkor fekete volt már a kép és az is elhallgatott és teljesen meg bénul a kép ilyenkor, aztán még jobban elsötétül a kép de most vissza lépet magától de már tálcára lerakta a lejátszott és nem bírtam bezárni se, rendszer kijelentkezés helyre hozta.

Párhonnapos 600 ezer Ft-os gép, m2-es SSD amin van a rendszer 47% a hőmérséklete de volt a melegekben 51% is.

Van benne 6 ventilátor is a gépben.

Sok szabad tárhelyem van a gépben.

2023. szept. 10. 00:37
 1/4 A kérdező kommentje:
Van az alaplapnál egy led világító mikkor kapcsolom be a gépet és az világít különböző színeken (vizsgálja a gépet) egyszer volt 2 hete szünetmentest ki kapcsoltam és áramtalanítottam (mert éjszakás műszakos vagyok ezt megcsinálom hogy ne keljek fel a csipogásra) és volt 2 perc hogy elindult a rendszer betöltés, ismerősöm azt mondja hogy ez az miatt volt mert nem volt áram alatt ryzen ilyen.
2023. szept. 10. 00:47
 2/4 anonim ***** válasza:

Ez elsőre nekem valami Windows hibának tűnik. Nem gondolnám, hogy hardveres.

Próbálj meg egy Windows újratelepítést, ki tudja miket állítgattál át benne.

2023. szept. 10. 10:22
 3/4 A kérdező kommentje:

Revios Windows 11-t használok.

Honeygain, Earnapp, Pawns app, Peer2profit-ot használok.

Másnak semmi gondja nincs velünk.

2023. szept. 10. 12:05
 4/4 A kérdező kommentje:

PotPlayer lejátszót mikkor felett rakva a rendszer valami hiba üzenet miatt nem engedte teljesen feltelepíteni így nem alkalmas lejátszásra és így töröltem, de újra meg próbáltam de azt jelzi ismét:

[link]

[link]

2023. szept. 10. 15:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!