Milyen laptopot/notebookot ajánlotok munkára?
Webáruház (WooCommerce) adatok feltöltése, szerkesztése, javítása, sok ablak, Chrome fül megnyitással a felhasználási cél.
A mostani laptop öreg és lassú.
A nagy és jó kijelző fontos, nyilván a processzor sebesség és a memória is,nem tudom érdemes lehet-e érintőképernyőset nézni vagy szükségtelen.
Konkrét típusokat is várok, emellett véleményeket, javaslatokat. Köszönöm.
5-ös:
"Először is sajnálom, hogy még nem indult be az a retek webáruház, és csak ennyi van laptopra. Remélhetőleg lassan lesz már valami. Kéne."
A webáruház dübörög, de a "mi" feladatunk csak egy kis "adminisztráció", amolyan kiegészítő jövedelem, napi vagy heti pár óra munka. Sajnos bérből és fizetésből élők vagyunk, a kis kavicsért megdolgozunk (akár több helyen is), s a munkát meg lehet csinálni a mostani laptopon is, csak nem túl kényelmes. Nyilván ez már megvan (nem ilyesmire lett véve pár éve), ehhez nem kell befektetés. Lehetne új laptopot vagy macbookot vagy akármit venni súlyos százezrekért, de másra nincs használva és nagyon sok ideig a készülék áráért dolgoznánk, ami nem okos dolog. ;) Azért kell, hogy termeljen. Nem baj ha nem új, nem csili-vili, nem fut rajta a legújabb játék, de a munát bírja. :) A 100 helyett írhattam volna 110-et vagy 120-at vagy 90-et is. Arra voltam kíváncsi, hogy mit javasoltok, mely márkákat, típusokat, mennyit kell "minimum" rákölteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!