Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Valakinek van esetleg tapsztal...

Valakinek van esetleg tapsztalata az alábbiakról?

Figyelt kérdés
Mi a véleményetek az ADATA XPG Gammix S70 Blade PCIe Gen4 x4 M.2 2280 1TB AGAMMIXS70B-1T-CS ssd-ről, illetve az arctic freezer 34 esport duo-ról? Esetleg valakinek van valami tapsztalata róluk? Az ssd egy asrock b550m pg riptide alaplapba kerülne egy 5600x mellé. Esetleg azt tudja valaki hogy a hűtő mellé jár paszta is, és ha igen az jó minőségű-e? Vagy azt érdemes mellé rendelni?

2023. szept. 8. 18:45
 1/1 anonim ***** válasza:

Az ADATA helyett inkább SAMSUNG, WD, vagy Crucial SSD-t nézz. Mondjuk a WD Black-et azt tudom ajánlani, vagy a SAMSUNG Pro-kat.

Az ADATA-ból nekem már sok halt meg, illetve a gyári számokat nem tudták hozni.. ma pl. egy WD Blue NVMe SSD-t építettem be, az pl. többet is hozott, mint a gyári érték a CrystalDiskMark szerint.

Az Arctic egy jó kis hűtő, budget kategóriában zseniális amit tud, a pasztájuk pedig világszinten ajánlott terméknek számít (Arctic MX-4). Kapod hozzá.

Esetleg ennyiért van még be quiet! Pure Rock 2, ami szintén jó kis hűtő. Kicsit feljebb lépve már van be quiet! Dark Rock Pro 4, ami amúgy kifejezetten erősre sikeredett és nagyon jó számokat hoz, vagy az abszolút prémium a Noctua...

2023. szept. 8. 19:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!