Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ez milyen alaplap?

Ez milyen alaplap?

Figyelt kérdés
[link]

2023. szept. 6. 18:21
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Asus.
2023. szept. 6. 18:29
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

"ASUS TUF GAMING B650M-E WIFI" :D

Egy egy korrekt B650-es lap.

2023. szept. 6. 18:31
 3/7 A kérdező kommentje:
Bocsánat,ha rosszul tettem fel a kérdést.Mennyire jó ez az alaplap hosszabb távra?
2023. szept. 6. 18:34
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha elég a bővítőhelyek száma ( 2x m2,6x SATA és csak egy x1-nél hosszabb PCI-e sín amibe a videókártya megy ) akkor teljesen jó ez hosszú távra. A jelenlegi legdurvább procikkal is gond nélkül boldogul, fejleszthető is...

Szerintem korrekt cucc.

2023. szept. 6. 18:42
 5/7 anonim ***** válasza:
Nincs vele gond, de ha +10k belefér, akkor az MSI lapokat nagyon tudom ajánlani, a MAG Mortar Wifit vagy a Gaming Plus Wifit, igaz utóbbi már ATX-es.
2023. szept. 6. 20:59
 6/7 anonim ***** válasza:

Proci tekintetíben kompromosszummentes. Gamingre mindenképp.

Bővíthetőség a kérdéses.

Amúgy én is ezt néztem ki. A legolcsóbb olyan lap most talán, amin egy ilyen combosabb VRM borda van. Nem brutál alatta a VRM, de hát az AMD procik úgy alapból nem brutál fogyasztásúak. Játékra úgyse kell több egy 8P magosnál, szóval akár még lehetne óccóbb is.

Szóval ha kell nagyobb bővíthetőség, akkor atx méretet ké e nézni

2023. szept. 6. 23:14
 7/7 A kérdező kommentje:
Hát egyenlőre egy ryzen 5 7500f menne bele.Utánna meg bővíteném tovább,amikor kijön az új ryzen széria egy combosabb modellre.Egy rtx 4090-nel lesz párosítva.4k-ban fogok játszani kb. csak.
2023. szept. 7. 07:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!