Ilyen játékoknak elég ez a gép?
Arma 3, Postal 4, Gta 5 Rp, Rainbow Six Siege, Boderderlands 2, Wow, Valorant, Pubg
150 ezerért mit tudtok ajánlani használtan? Ami jól fejleszthető is? Ezt a gépet az 500-as alaplap miatt néztem ki.
Újonnan esetleg kihozható ennyiből egy hasonló konfig mint ez csak kicsit gyengébb videokártyával?
Simán😉
Az alaplap jó csak ez egy huszon pár ezres lap. Egy 8-10 ezres ram, meg hát a táp na azt hagyjuk.
Az A520 alaplapnak semmi értelme rosszabb mint a B350, B450. Mert nem csak a vrm rosszabb benne és nem tudod a processzorokat húzni se. De még csak meg sem kapta a többi 500-as tulajdonságait sem. Akkor B450 is jó helyette. Ha B550 lap lenne a hirdetésben akkor jó lenne. A processzor az 1 magos teljesítménye miatt mondjuk pont jó választás ezekhez a játékokhoz. De ameddig nincsen 360Hz monitorod és minimum egy RTX 3060-ad vagy nagyobb kártyád addig elég az első két generáció is legalábbis ezeknek a játékoknak a második szerintem jobb vétel mert a 8gb ram untig elég ezekhez. Addig ezeket tudom ajánlani, szerintem nagyon jó árakon mennek.
Videokártyák hozzá. [link]
Ha ragaszkodsz a 150 ezres max kerethez akkor:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!