Miért írja, hogy kevés a memória? 16gb ram van a gépben mégis out of memory szokszor az eredmény. Többi lent
Napokban jött elő egy hiba windows 10 rendszer használatánál. 2x8gb ram modult használok. 16gb-ot tökéletesen látja a windows, viszont valahol 60%-os használat körül, egyből minden kifagy és out of memory hibát dob fel a böngésző vagy az éppen futtatott játék.
Játék nélkül is nagyon hamar (5-10 böngésző tabnál) előjön ez a hiba.
Mintha hibás lenne az egyik ram modul, viszont futtattam egy közel 3 órás ramtestet és 0 hibára futott le.
Lehet vírus? windows újratelepítésen gondolkodtam még talán megoldja.
De ahogy írtam 1-2 hete tökéletesen működött, sok minden is futott egyszerre semmi gond nem merült fel, most meg crashel ha akár 1 játék is betölteni próbálna.
Swap van, hozzáférhető? Minél jobban telik a memória annál jobban akar swapelni, nem várja meg a 100%-ot. Ha ott viszont hibák vannak a háttértáron gond lesz.
Van IGP? Ha van, az foglal magának memóriát, így bele tudsz futni ebbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!