1/8 anonim válasza:
de túl van, ráadásul azt irja nem kapcsol be.
ha működne se érne 17ezret
2/8 anonim válasza:
Ha működne talán a videokártya érne 5 ezret, kompletten tudna talán 8-10-et. Így csak szemét.
Ha szűk a budget inkább valami ilyet.
4/8 anonim válasza:
Anynira tudtam a kérdés alapján, hogy megint valami retro vaterás cucc lesz belinkelve, lehet magának csinálja a reklámot.
5/8 A kérdező kommentje:
tegnap 20:24
Minek csinálnám magamnak a reklámot amikor hamarabb vesz valaki sir helyet a holdon,mint ezt a gépet?
2023. szept. 4. 07:10
6/8 anonim válasza:
Akkor minek linkelgetni néha ezeket a túlárazott jófogásos, vaterás stb gépeket? Mindenki tudja, hogy van ilyen, ennyi erővel egyszerre lehetne kismillió ilyen kérdést gyártani, az utolsó 5000Ft-ért feltett csavarról is.
Amúgy a régebbi kérdések kapcsán, hogy Te voltál, onnan tudom, hogy valami különös okból ha írsz a kérdéshez, ezt privátban is közlöd, nem tudom miért... de így látni név alapján, és már azért emlékszem.
7/8 A kérdező kommentje:
Én felháborodok rajta hogy ilyen drágán adnak ilyen gépeket.
2023. szept. 4. 15:04
8/8 anonim válasza:
Akkor most ezennel kijelentem előre minden ilyen észrevételedhez, hogy de igen túl van árazva, nyugtathat a tudat, nem kell minden drágán felrakott dolgot külön megkérdezni, hogy szerintünk is túl van-e árazva. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!