Rendeltem egy gépet összerakással szerintetek a hűtő így jó?
Hát ez bizony ide-oda lett dobva és elhajlott a súlya miatt. Gar. Aztán majd lefocizzák a futárral ők, de a bolt is okos volt, hogy ezt így adta át… én ki szoktam tömni bubis fóliával belül, ha mindenképpen futárral kell küldenem (és ráragasztom A4-es papírral a gépre, hogy szedd ki a fóliát belőle, mielőtt használnád..)
Hányszor jártam már így a PCX és társaival, mert 5 ezer Ft-tal olcsóbb volt a fél millás gép és az ügyfél nyilván azt választotta, mint a helyben lévő kereskedést. :DDD
Szivesen.. Gondolom csak letesztelik, mielőtt újra kiküldik… ha meg gond van vele, akkor (mivel gondolom új), van rá gar. Addig neked nincs félnivalód. Nem látom a képből, de lehet csak a hűtő réz bordái hajlottak el (amúgy is sajnos elég könnyen hajlik..). Félő, hogy megszaggatta az alaplapot..
A VGA viszont elég nagy, a jobbakhoz adnak kis mágneses támasztékot, amit a gépházba téve és a magasságot normálisan beállítva meg tudod támasztani, hogy később se hajoljon el..
Ha viszont azt látod, hogy csak visszahajlítgatták a CPU bordáit (előfordult már), akkor állj el inkább a vásárlástól és vedd meg máshol.
Ezt az összekötése valahogy lehet máshogy kérni hogy ne a passzív hűtő tetején legyen egy csomó? Vagy ez normális?
A kábelmenedzsmentet velük beszéld meg, hogy mit szeretnél, gondolom ha a kábel hosszúsága elegendő, akkor el lehet bújtatni valahova.
Látom a PCX hívők betámadtak. Hajrá! Akkor is egy f.s az a hely, vásároljatok nyugodtan még többet!!!! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!