Lehet e az új laptophoz, amiben már nincs dvd meghajtó egy korábbi laptop dvd-jét kapcsolni, használni?
Figyelt kérdés
2023. aug. 28. 19:38
1/8 anonim válasza:
Igen, de kell hozzá egy kábel:
2/8 anonim válasza:
Lehet, de egyszerűbb venni egy USB-s DVD író/olvasót.
3/8 anonim válasza:
Ez a kábel nem elég, nincs hozzá tápegység. Azonkívül magyar üzletekben is lehet kapni ilyen kábelt illetve olyat amihez van tápegység is. Kínából mostanában már kész ráfizetés rendelni akármit.
5/8 anonim válasza:
Nem kell hozzá táp. USB 3 1A képes meghajtani ezeket a slim ODD-ket. 5V-tal mennek, nem kell 12V se. USB 2 0.5A-je viszont már általában kevés. De sok alaplap simán kitolja neked az 1A-t USB 2 csatikra is. Szóval mennie kell a sima usb to mini sata átalakítóval, bizony 😉 mint ahogy a kész külső ODD megoldásoknak sincs szükségük másra az USB-n kívül. Nem is láttam még olyat, aminek kellett volna a külső táp.
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget mindenkinek!😃👍👌
2023. aug. 31. 13:19
8/8 A kérdező kommentje:
Igaz, hogy már megköszöntem a segítséget, de még eszembe jutott, hogy csak úgy lehet használni a régi laptop DVD-jét, hogy kiszerelem és az ajánlott kábellel összekötöm?
Itt nincs lehetőség wi-fire, Bluetoothra, e3setleg a két laptop összekötése kábellel, mert például akkor a saját tápját használhatná a DVD?
Bocsi, de nem vagyok járatos ezekben, csak van három DVD meghajtóm is, ami egy-egy lejárt laptopba van beépítve!
Az újban meg már nincs is, pedig néha jó lenne, mert még meg vannak a régi CD-k, DVD-k, ezért jutott eszembe mivel azok mind használhatóak, semmi bajuk!
2023. aug. 31. 16:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!