Megér +30e+ÁFA-t egy Nvidai RTX 4060 Ti, szemben egy RTX 4060-al?
Figyelt kérdés
2023. aug. 27. 16:35
A kérdező szavazást indított:
Megéri
Nem éri meg
6 szavazat
2/8 anonim válasza:
Szerintem rossz csoportba írtad a kérdést 😃
3/8 anonim válasza:
De azért megpróbálunk segíteni. Az autókat nem szereted?
4/8 anonim válasza:
Amúgy meg érheti a felárat jóval erősebb kártya. Mondjuk egy modernebb erősebb gép sem árt alá.
5/8 A kérdező kommentje:
#2 Én a Számítástechnika/Hardverek csoportba írtam és ott is látom. Hova kellett volna?!
2023. aug. 27. 17:04
6/8 anonim válasza:
Megéri nézd meg a videót amit Karcsi küldött! Jóval erősebb azért.
7/8 anonim válasza:
"#2 Én a Számítástechnika/Hardverek csoportba írtam és ott is látom. Hova kellett volna?!"
Valami anomália lehetett az oldalon mert az előbb még a Közlekedés/Autók-Motorok csoportban volt.
8/8 anonim válasza:
Adminok áthelyezték már valószínűleg. Most jó helyen van a kérdés.
A plusz GPU teljesítmény megér ennyit. De 8GB VRAM-mal ezek halálra vannak ítélve!!! KERÜLENDŐ! Főleg ha 1440p-re használnád. 1080p-re meg talán azt mondanám, hogy túl erős, akkor inkább gyengébb kártyát néznék. 6750XT környéke akár.
16 gigás változat lenne az ajánlott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!