Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Letakarva maradt a PS5 játék...

Letakarva maradt a PS5 játék közben, lehet komolyabb baja?

Figyelt kérdés
Egy papírzacskót szoktam rárakni mikor ki van kapcsolva, hogy ne porosodjon. Most véletlen rajta maradt kb 1, másfél órát. Lehet komolyabb baja? Teljesítménybe nem vettem észre semmit, nem kapcsolt ki, nem akadozott csak a konzol volt forró.
2023. aug. 24. 18:11
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha annyira túlmelegedett volna, akkor szerintem észre veszed. Nem próbáltam, de csak throttlingolt volna ha annyira meleg, hogy az károsítja.
2023. aug. 24. 18:52
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Nem valószínű. Alapvetően ha túlmelegedne, akkor leállna. Nagyon jól védik magukat a túlmelegedéssel szemben a modern hardverek. Illetve azt hallottad volna, ha maxra pörög a ventilátora, mert annak van hangja rendesen. Tehát valószínűleg nem volt a túlmelegedés határán sem.

Problémásabbak talán SSD lehet, vagy hasonló, ami nem szereti, ha így befűtenek. De alapvetően nem szabadna ennyitől problémának lennie.

Tipp: Legközelebb a kontrollereket is pakold be a zacsi alá. Akkor biztosan nem felejted el levenni róla 😃

2023. aug. 24. 19:42
 3/4 anonim ***** válasza:
0%
Igen: 1 hónappal csökkent az élettartama emiatt..
2023. aug. 24. 21:04
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem eltt semmi baja
2023. aug. 24. 21:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!