Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » 80 ezért forintos javítás 30...

80 ezért forintos javítás 30 mp alatt? Látták ezt videót tt informatika videóját? Szerintetek is sok lehúzos szervizesek léteznek?

Figyelt kérdés
2023. aug. 22. 17:59
 1/5 A kérdező kommentje:
2023. aug. 22. 17:59
 2/5 anonim ***** válasza:
93%
A diagnosztika után a szervíz minden esetben áralántatot tesz, ha elfogadod akkor onnantól sírásnak helye nincs.
2023. aug. 22. 18:29
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

#2: Ennyire azért nem egyszerű a helyzet.

Az a része igaz, hogy egy javítás, vagy akármilyen szolgáltatás értéke nem a nettó időn múlik. Ahhoz szükséges a megfelelő szintű szakértelem, aminek a megszerzése általábam nem kevés idő, meg adott esetben a használt eszköz beszerzése sem volt olcsó. Amikor az ember árat képez, ezeket mind bele szokás számolni. Amikor még foglalkoztam ilyesmivel, nálam is sokan méltatlankodtak, hogy "miért fizessek ki 5 ezer forintot egy fél órás munkáért?" Én erre mindig elmondtam, hogy nem kötelező. Megjavíthatja ő maga is, és akkor ingyen megússza. ;-) Meg aztán senki nem szegez pisztolyt a fejéhez, hogy kötelezően javíttassa meg. Megér neki annyit? Akkor fizesse ki. Nem éri meg neki? Akkor meg ne javíttassa. Jó, mondjuk a fél percért 80 ezer tényleg túl van árazva, de alapvetően az ember nem csak a nettó időt fizeti meg, ha egy szolgáltatást igénybe vesz.

De!

Ebben a videóban nem erről van szó. Itt az a probléma, hogy nem történt érdemi javítás, illetve hogy hazudtak a szervizben.

2023. aug. 22. 20:26
 4/5 A kérdező kommentje:
És miért hazudnak sok szervizesek?
2023. aug. 22. 20:30
 5/5 anonim ***** válasza:
57%

"#2: Ennyire azért nem egyszerű a helyzet."

De, ennyire egyszerű a helyzet.

Elsőre csak beletekertem a videóba, azt a mondatot így nem hallottam hogy miután elhozta ugyanúgy hibát produkált a gép, ez esetben fogyasztóvédelem stb stb..

Az elsőre is világos volt, hogy átbszták, de ha a user megkapta za árajánlatot az alaplap cserére és ő azt elfogadta annak ellenére, hogy az érték nagyobb volt mint a laptop értéke... Madár volt.

2023. aug. 22. 22:51

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!