USB-C hubot tudtok ajánlani?
Olyan hubot keresek, ami egy USB-C-vel csatlakozik a számítógépre és a hubon 3-4 (vagy több) USB-C aljzat van, amibe USB-C dugókkal tudok rácsatlakozni.
Próbáltam keresni, de a legtöbb HUB úgy látom, mind inkább USB-A aljzatos és legfeljebb 2, de inkább csak 1 USB-C aljzat van rajtuk.
Illetve a többségük HDMI, LAN, kártyaolvasó és egyéb funkciókat is kínál, csakhogy nekem ilyenekre nincs szükségem.
Csak egy egyszerű HUB-ot keresek, ami egy USB-C dugóval a gépre dugva több USB-C aljzatot kínál (persze azt se bánnám, ha mellé még gyors is lenne).
Nekem már minden eszközöm USB-C dugós, viszont néha szeretnék belőlük többet is rádugni a gépre. Ehhez keresek eszközt.
Most kénytelen vagyok egy régi csupa USB-A HUB-ot használni (mert csak ez van kéznél), aminek a bemenő kábelét USB-C-re alakítom egy adapterrel, hogy be tudjam dugni a gépbe, a hub USB-A portjaira meg 4 másik C-ről A-ra alakítót használok, vagyis van a történetben 5 db számomra felesleges adapter, amit egy cseppet nevetségesnek tartok, na meg nyilván lassítják is az adatátvitelt...
Pedig nem lehetetlen vállalkozás:
Itt a második terméken van egy 100W-os töltő is, a harmadik pedig csak 4 USB C csatlakozó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!