Melyik asztali számítógépet vegyem meg?
Új számítógépet szeretnék venni, hozzáértésem nulla
Kb 200k-ra gondoltam.
Játékra, film és videónézésre, netezésre kell.
Másfél óra keresgélés után erre a két gépre jutottam:
Hát nem igazán ajánlható jó szívvel egyik sem.
A filmnézés, netezés, az semmi, a játék a kemény dió, ha meg elégszel a Pcfactory-s gép lepkefing kártyájával(GT1030) mert a legkomolyabb játék mondjuk a GTAV akkor inkább ezt:
Van egy budgetebb ryzen gép, később prociból lehet fejleszteni, de ennyiért szerintem nem vészes arra amire neked kell.
És mondjuk ez:
[link] ?
Erre már valami 6 gigás kártyát ír
Az elsőnek linkelt oldalon nem igazán igazodtam el.
Hát újonnan szeretnék, valamit amit ez az 200 körüli érték ki tud dobni
GTAV-t felvittem anno 100%ra még mikor kijött, annyit játszottam vele offline, Counter strike meg stratégiaival szoktam, bár nem volna baj ha vinné a gta-t is lehet még felrakom.
És az AMD Ryzen 5-ös meg a NVIDIA GTX1660SUPER 6GB DDR6-os gépek közt meg van 100 különbözet, pedig mindkettő 6 giga, nekem elég magas ez a témakör xD
Na mindegy, szóval akkor a másodiknak linkelt gép az jó? Úgy szerintem azt választom. Köszönöm a válaszokat, a használt gépeseket is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!