Lilla352 kérdése:
Mitől van az hogyha az egérnek a bal gombját nyomom sokszor feljön az az ablak mintha a jobb gombot nyomnám?
Figyelt kérdés
2023. aug. 16. 15:57
1/9 anonim válasza:
Ilyen nincs. Véletlenül megnyomod a másikat.
2/9 anonim válasza:
nem öntöttél bele valamit? Kóla? Körömlakk????
3/9 Szervizmérnök úr válasza:
Van ilyen, néha a Windowsban / driverben kiakad valami, felcserélődhet bal / jobb és egyéb zavarok állnak elő, amin csak újraindítás segít. Meg az sem egyszerű, amikor már "eszét vesztette" a rendszer és resetet kell nyomni.
Mindezt úgy, hogy nem vírusról beszélek.
5/9 anonim válasza:
Próbáld meg az eszközkezelőben újratelepíteni az egér driverét (jobb klikk, illesztőprogram frissítése).
6/9 anonim válasza:
Nem kell állítgatni a windowsban semmit. 30 év windowsozás alatt nem láttam olyant, hogy összekeveredtek a gombok szoftveresen.
Ráöntött valamit, vagy összetörte, ráült, rálépett, stb és a gombok összeragadtak, vagy elmozdultak összeakadtak. Ilyen viszont már láttam többet is.
Ki kell próbálni másik egérrel és kiderül mi a hibás.
7/9 anonim válasza:
Nálam is jelentkezett tegnap, facebookon...
8/9 anonim válasza:
Hehe... egy főiskolai tanáromnál láttam ilyet! Bizony előfordul. Valahogy úgy vette a kezébe az egeret, hogy a mutatóujja esett a jobb gombra, és azt nyomkodta, és nézett nagyot, és nem értette. Hát... ennyi.
9/9 A kérdező kommentje:
Nem nyomtam meg a másikat azért azt észre vettem volna ha egyszerre két gombot nyomkodok
2023. aug. 24. 00:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!